Comunicat de presă

02 decembrie 2008, 06.04 - Industrie

Bucureşti - 02 decembrie 2008 - In ziua de 26 Noiembrie 2008, la Sediul WTC Bucuresti a avut loc semnarea unui protocol de colaborare intre World Trade Center Bucuresti, si Camera de Comert si Industrie Romano-Rusa reprezentate prin Presedintii lor, Domnii Mircea URSACHE si Mihai MACSIM.
Prin acest protocol, partile isi afirma interesul de a contribui la dezvoltarea si diversificarea schimburilor comerciale si a cooperarii economice intre agentii economici din Romania si din Rusia pe baze reciproc avantajoase, de a initia, stimula si facilita realizarea de actiuni comune ce vor conduce la promovarea si dezvoltarea acestor schimburi comerciale, dar si culturale, si a cooperarii economice intre intreprinderile si firmele interesate din cele doua tari. Actiunile comune vor fi convenite si cuprinse in programe de activitati anuale.
S-au rostit scurte alocutiuni, prin care a fost reafirmata necesitatea reluarii si intaririi colaborarii cu spatiul economic si cu mediul de afaceri rus, anul 2008 marcand 130 de ani de relatii diplomatice Romano-Ruse si peste trei secole de confluente, de la Cantemiresti incoace.
La ceremonie au participat membrii Camerei de Comert Romano-Ruse si ai WTCB, precum si Domnul dl.Igor Sidorov - consilier pentru probleme economice si comerciale al Federatiei Ruse la Bucuresti.

Cuvinte cheie:  cooperare

Comunicat de presă