DOMUS MAGAZIN va lansa portalul de home&deco CASAMEA.ro

18 decembrie 2008, 04.03 - Arhitectură / Design   Construcţii

Bucureşti - 18 decembrie 2008 - Domus Magazin va lansa in primul trimestru al anului 2009 portalul de home&deco www.casamea.ro, cel mai complex site cu informatii pentru cei ce doresc sa-si construiasca sau sa-si amenajeze o casa.

Site-ul isi propune sa ofere sfaturi utile pentru cumpararea sau vanzarea unei case, idei si sfaturi creative pentru renovarea si redecorarea locuintei, recomandari de ambientare a interiorului, prezentari ale celor mai noi trenduri in domeniu, informatii pentru realizarea unor decoruri deosebite, dar si solutii care pot fi implementate rapid.

Echipa care va coordona acest nou produs al editurii DOMUS MAGAZIN este formata din Daniel Adam – Online Publisher, Simona Otel – Project Manager si Bogdan Mireanu – Marketing Manager.

„Acest proiect vine ca un pas firesc in dezvoltarea companiei, intr-un mediu in care online-ul romanesc ia amploare de la an la an. Cu o puternica sustinere din offline, unde editura DOMUS MAGAZIN este prezenta de peste 10 ani, ne propunem sa dezvoltam o platforma care sa aiba un design actual, sa ofere informatie de calitate in mod constant si care sa atraga si sa mentina o audienta cat mai mare. Ne propunem ca portalul www.casamea.ro sa devina solutia numarul unu in mediul online pentru piata home&deco, vizitatorii gasind sub un singur acoperis toate informatiile de care au nevoie.” a declarat Daniel Adam, Publisher Domus Magazin.

Investitia estimata pentru acest proiect, in 2009, se situeaza in jurul valorii de 80.000 Euro si va fi sustinuta din sursele interne ale companiei.

Site-ul www.casamea.ro este un produs al editurii DOMUS MAGAZIN, a carui lansare se inscrie in strategia companiei de dezvoltare in business-ul new media.

Editura Domus Magazin are în portofoliu revistele lunare “Căminul”, “Domus”, “Casa mea”, “Planul casei mele”, “Domus Util”, “Clever Travel”, “Revista de unelte şi echipamente” şi emisiunile tv săptămânale “Căminul de 5 stele” şi “Totul despre casa mea”.

Cuvinte cheie:  arhitectură  amenajare