O noua agentie a Bank Leumi Romania in Iasi

29 decembrie 2008, 12.46 - Bănci / Asigurări

Bucureşti - 29 decembrie 2008 - Astazi, 29 decembrie Bank Leumi Romania a deschis operational o noua agentie. Amplasata la urmatoarea adresa :Soseaua Pacurari, nr.145, agentia Iasi isi asteapta clientii intr-un sediu modern, cu personal calificat capabil sa raspunda si celor mai exigente cerinte ale clientilor.
Bank Leumi Romania propune clientilor acestei agentii o oferta speciala, valabila numai in primele 3 luni de zile de la data deschiderii operationale a agentiei:
→ Comision zero pentru deschidere cont curent, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice;
→ Comision zero pentru administrarea contului curent pentru primele 6 luni, comision aplicat din momentul deschiderii contului;
→ Bonus de dobanda la depozitele clasice de + 0,50% la depozitele pe 6 luni si 0,25% la depozitele pe 3 luni constituite in RON
→ Bonus de dobanda la depozitele clasice de + 0,25% la depozitele pe 6 luni si 0,15% la depozitele pe 3 luni constituite in EUR
→ 50% reducere la comisionul de acordare pentru creditul de achizitie imobil cu ipoteca si creditul de nevoi personale cu ipoteca, credite destinate persoanelor fizice.

In plus, clientii care vor solicita un card "Marea Unire" cu overdraft vor beneficia de urmatoarele avantaje:
→ comision zero de emitere a cardului multivaluta;
→ comision zero pentru retragerile de numerar efectuate in primele 6 luni la ATM-urile Leumi;
→ dobanda la facilitatea de overdraft de 18% p.a in primele 6 luni.

Agentia din Iasi este a 6-a unitate pe care o deschidem in anul 2008.
Bank Leumi este un grup bancar international care furnizeaza o gama variata de servicii financiar-bancare in Israel si in intreaga lume. In ultimul secol Bank Leumi s-a dezvoltat ca grup bancar international cu o retea de peste 300 de sucursale si agentii in cele mai importante centre economico-financiare din intreaga lume.

Camelia Raileanu, Director Adjunct Marketing
Phone: (004) 031 - 407.94.40