Cum sa zbori la cele mai bune preturi - Aplicatia Perfect Tour Fly pentru IPad

20 noiembrie 2012, 05.12 - Afaceri   IT&C   Social   Turism   Evenimente

Bucureşti - 20 noiembrie 2012 - Perfect Tour, unul dintre cei mai importanti touroperatori din Romania, a lansat Perfect Tour Fly, o aplicatie gratuita pentru Ipad, prin intermediul careia turistii sau oamenii de afaceri pot obtine, in cateva minute, cele mai bune preturi la biletele de avion catre orice destinatie, din tara sau din strainatate.

In epoca vitezei si a Internetului, timpul este un factor deosebit de pretios. Aplicatia Perfect Tour Fly (http://fly.perfect-tour.ro/) vine in ajutorul celor aflati in cautarea unui bilet de avion, propunand un concept unic, pseudo-automat, care limiteaza traficul mare de date pe Internet mobil si timpii necesari cautarii on-line.
Practic, pentru a afla cele mai bune cotatii pentru biletele de avion, posesorii de Ipad nu trebuie decat sa acceseze gratuit - de acasa, de la serviciu, dintr-un bar sau din orice alt loc - Perfect Tour Fly, sa aleaga orasele de plecare/destinatie, data, numarul si tipul de pasageri (adulti, copii, seniori), sa completeze informatiile de contact (numele, prenumele si e-mailul) si sa apese pe butonul de trimitere a cererii. Solicitarea va fi preluata si prelucrata imediat de un operator Perfect Tour, iar raspunsul este transmis in cateva minute prin e-mail, SMS sau telefonic.

Unul dintre avantajele principale ale Perfect Tour Fly este ca aplicatia nu ocupa spatiu pe Ipad, nefiind nevoie sa fie descarcata. De asemenea, aceasta nu consuma resurse si nici nu presupune un flux mare de date, precum aplicatiile ce au in spate motoare de cautare on-line.

Fondata in 2004, Perfect Tour a devenit in scurt timp una dintre cele mai importante trei agentii de pe piata serviciilor de turism din Romania, cu 13 filiale proprii in Romania, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria si Statele Unite ale Americii, si peste 100.000 de clienti.

Perfect Tour este agentie acreditata IATA si este afiliata mai multor organizatii internationale, precum UFTAA, ASTA, CECTA, ANAT. De asemenea, Perfect Tour este agent autorizat al celor mai cunoscuti touroperatori internationali (TUI, Dertour, Thomas Cook/Neckermann, GTA, Hotelbeds) si linii de croaziera (Costa Cruises, MSC Cruises, NCL, etc). In 2008, agentia a devenit GSA pentru cea mai vasta retea de cai ferate, Rail Europe, iar din 2009 este unicul partener agreat Disneyland Paris in Romania.

Cuvinte cheie:  Perfect Tour  aplicaţie  lansare