"AMANDA O" - O premiera europeana pentru televiziune, internet si telefonie mobila

15 martie 2009, 01.06 - Monden / Lifestyle

Bucureşti - 15 martie 2009 - "AMANDA O", telenovela fenomen difuzata in premiera europeana pe trei platforme diferite, televiziune, internet si telefonie mobila, intra in inimile telespectatorilor pe 30 martie pe site-ul www.acasatv.ro si pe mobil, iar pe 5 aprilie "AMANDA O" va avea marea premiera, ACASA.
Telespectatorii vor face cunostinta cu Amanda O pe telefonul mobil in ziua de 30 martie. Clientii Orange vor putea vizualiza sau descarca din portalul pentru mobil Orange World, de luni pana vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu nazdravaniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce ofera continut multimedia pentru telefonia mobila.
O vedeta adevarata este pretutindeni. Fanii Nataliei Oreiro o vor putea urmari pe aceasta in web-novela "AMANDA O" incepand tot cu ziua de 30 martie, si pe site-ul www.acasatv.ro, unde vor viziona fragmentele difuzate pe mobil in cursul zilei, imbogatite cu noi aventuri, informatii si intamplari spectaculoase. In plus, acestia vor putea avea acces la informatii in exclusivitate, interviuri cu actorii din telenovela si vor putea arunca o privire in culisele serialului.
Marea premiera a telenovelei "AMANDA O" va avea loc ACASA, duminica pe 5 aprilie cand telespectatorii o vor revedea pe Natalia Oreiro, intr-un episod care va reuni imaginile transmise in timpul saptamanii pe mobil si pe internet, dar va pregati de fiecare date noi surprize, aventuri decisive in continuarea actiunii. “Este un personaj diferit de tot ceea ce am facut pina acum”, vorbeste Natalia Oreiro despre Amanda O. "Desi fanii ma plac in roluri de fata buna care sufera, m-am plictisit putin de acestea, iar "AMANDA O" mi-a dat ocazia sa-mi arat si latura rautacioasa". Din 5 aprilie, in fiecare duminica, Natalia Oreiro revine ACASA in premiera europeana cu "AMANDA O", o telenovela in care telespectatorii vor putea descoperi o alta latura a indragitei actrite.
"Mi-am ales cariera de actrita pentru a putea fi mai multe persoane in acelasi timp", continua Natalia Oreiro. In ceea ce priveste personajul sau, atat de diferit de Monita din "S.O.S, viata mea!", de Kachorra din telenovela "Kachorra – micuta impostoare" sau chiar de Cholito din "Inger salbatic", Natalia povesteste: "In televiziune ti se cere sa joci dupa o reteta care functioneaza. E minunat sa joc un personaj total opus celor prin care publicul m-a cunoscut". Natalia Oreiro s-a implicat si in coloana sonora a telenovelei "AMANDA O", soundtrack-ul fiind compus chiar de ea in colaborare cu alti doi compozitori cunoscuti din America de Sud. "Cantecul mentioneaza toate personajele, gusturile acestora, precum si planurile fiecaruia. Este minunat. Imi place sa compun si sa interpretez muzica pentru proiectele in care si joc", marturiseste Natalia.
Pe 30 martie pe site-ul www.acasatv.ro si pe telefonul mobil in Orange World, "AMANDA O" vine la prima intalnire cu telespectatorii din Romania, iar din 5 aprilie, actrita Natalia Oreiro va avea marea revenire pe tv, ACASA.

Departamentul PR Acasa
031.82.50.267