Cel mai reusit aspirator din lume!

20 martie 2009, 10.23 - Afaceri

Bucureşti - 20 martie 2009 - ORECK – un nou brand pe piata aspiratoarelor din Romania
ORECK USA lanseaza la nivel national faimosul aspirator vertical ORECK, alaturi de intreaga sa gama de produse inovative. Oreck Romania va fi prima companie care ofera un aspirator vertical dotat cu batator de covoare.

De ce aspiratorul Oreck este diferit? In primul rand pentru ca este foarte usor de manevrat, cantarind doar 3.5 kg. Fundatia Americana pentru Artrita recomanda Oreck tuturor membrilor sai.

Functioneaza atat pe covoare cat si pe suprafete dure (parchet, gresie, etc.) Oreck Romania ofera garantie pana la 10 ani pentru produsele sale. Exista oare o alta companie care sa faca asta? Eu nu am auzit.

Oreck Romania doreste sa intreaca asteptarile consumatorului roman, aducand in casele dumneavoastra cateva din principiile de baza ale societatii americane: calitate, seriozitate si inovatie. Oare nu ne-am saturat de angajatii magazinelor de retail care habar nu au sa ne ofere consultanta in alegerea unui aspirator? Habar nu au ce vand! Nu ne-am saturat sa intram intr-un magazin de electrocasnice si produselor expuse sa le cada butoanele sau sa nu-si respecte termenii garantiei.

Pare o nebunie sa lansezi un nou brand in aceste momente de criza, mai ales in domeniul aspiratoarelor, in care piata este saturata de numarul produselor. Noi credem ca acum, mai mult ca oricand, consumatorul este mult mai prudent si mult mai atent cu ceea ce cumpara. Curatenia si sanatatea sunt importante indiferent de climatul economic, iar produsele Oreck sunt accesibile oricui. Noi credem ca este momentul ideal sa lansam un brand puternic. Nu ne lasam intimidati de faimoasa ”criza”, experienta noastra de mai bine de 12 ani in acest domeniu isi va spune cuvantul. Cu un produs ca Oreck nu avem cum sa dam gres.

Ana-Maria Alexandru
Director Marketing Oreck Romania

Cuvinte cheie:  Oreck  aspirator vertical

Cel mai reusit aspirator din lume!