Ernst & Young aduce România în competiţia antreprenorială internaţională – Entrepreneur of The Year

13 mai 2013, 11.10 - Afaceri   Industrie

Bucureşti - 13 mai 2013 - Ernst & Young România anunţă afilierea la programul internaţional Entrepreneur Of The Year (EOY), derulat de companie la nivel global. Ernst & Young oferă astfel oportunitatea antreprenorilor din România ca, începând cu anul 2014, să participe la cel mai amplu şi mai prestigios proiect global de business adresat antreprenorilor.

”Entrepreneur of the Year este programul nostru global menit să recunoască şi să premieze antreprenorii de succes. Mai mult, este un demers prin care Ernst & Young oferă un cadru în care antreprenori, consultanţi şi specialişti din întreaga lume pun în comun idei şi perspective despre antreprenoriat şi despre cum se poate crea un mediu în care inovarea şi creativitatea să producă prosperitate. Se generează idei, se creează o reţea de oportunitate pentru viitoare afaceri la care conectăm şi antreprenoriatul din România”, a spus Bogdan Ion, Country Managing Partner, Ernst & Young România.

Programul Entrepreneur Of The Year a fost demarat de Ernst & Young în 1986, în Statele Unite şi, începând cu1993, a fost extins la nivel internaţional. În prezent, EOY se derulează în peste 50 de ţări.

EOY premiază cei mai de succes şi inovativi antreprenori din lume. Prin evidenţierea şi recunoaşterea rezultatelor obţinute de antreprenorii cu afaceri de succes, Ernst & Young îşi propune să încurajeze dezvoltarea activităţii antreprenoriale din întreaga lume.

Acordarea titlului World Entrepreneur Of The Year are loc în cadrul unei ceremonii organizate, în fiecare an, la Monte Carlo. Anul acesta, The World Entrepreneur Of The Year Award – ajunsă la cea de-a 13-a ediţie, se va derula în perioada 5-9 iunie.

La eveniment participă antreprenorii selectaţi din fiecare din cele 50 de ţări înscrise în program. Candidaţii sunt evaluaţi de un juriu internaţional, format din deţinători ai titlului EOY din anii anteriori şi lideri de business din întreaga lume, în cadrul unor interviuri şi pe baza unor studii de caz dezvoltate de echipa fiecărei ţări participante. Câştigătorul titlului World Entrepreneur Of The Year este anunţat şi premiat în cadrul unei ceremonii de gală.

Pentru acordarea titlului, juriul analizează fiecare candidatură pe baza a şase criterii, definite astfel încât să se asigure fiecărui candidat şanse egale de calificare. Aceste criterii sunt: spiritul antreprenorial, performanţa financiară, direcţia strategică, inovarea, impactul global şi integritatea şi puterea personală de influenţare.

Printre câştigătorii titlului World Entrepreneur Of The Year din anii anteriori se numără antreprenori care au schimbat paradigma industriilor în care operează şi au impus noi standarde. Printre aceştia se numără Guy Laliberté, fondator şi CEO al Cirque du Soleil – considerat iniţiatorul unui nou model de business care a revoluţionat industria circului sau Wayne Huizenga, Preşedintele Huizenga Holdings Inc – considerat singura persoană din lumea corporatistă responsabilă cu listarea a şase companii la bursa din New York şi fondatorul a trei companii clasificate în Fortune 500 la nivel global.

Deţinătorii titlului EOY derulează afaceri care generează, în medie, un venit de circa 1 miliard de dolari şi au o rată medie de creştere de peste 17% pe an.

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

Despre Ernst & Young

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 24,4 miliarde dolari în anul 2012. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le acordăm clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, fiscalitate, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet:

Cuvinte cheie:  Ernst & Young  România  competiţie  antreprenori  EOY