Lansare website www.datacor.ro

24 aprilie 2009, 11.43 - IT&C

Bucureşti - 24 aprilie 2009 - Compania Datacor, furnizor de solutii de telecomunicatii, anunta relansarea website-ului www.datacor.ro. Aceasta relansare a paginii de Internet a firmei reprezinta o continuare a procesului de re-branding inceput in anul 2008.

Datacor, infiintata in anul 2002, are sediul central in Bistrita si un punct de lucru la Bucuresti. Firma Datacor desfasoara activitati in domeniul telecomunicatiilor, oferind o gama completa de produse, solutii si servicii pentru retele de telecomunicatii. Firma a raportat in anul 2008 o cifra de afaceri de peste un milion de dolari.

Noul format al website-ului se doreste a fi mai usor navigabil, mai util, exprimand mai clar ceea ce oferim. Va invitam sa navigati pe www.datacor.ro paginile de Produse, unde veti gasi informatii generale despre gama de produse pe care o distribuim, de Solutii&Servicii, pentru a afla solutiile si serviciile pe care le oferim, de Suport, de unde veti putea descarca documentatie tehnica referitoare la produsele noastra sau de Noutati pentru a afla ultimele stiri legate de compania noastra.

Cristian Bilegan
Director Comercial
DataCOR SRL
Tel.:+40 263 231 557