Bulboacă&Asociaţii face noi promovari si isi adapteaza strategia la schimbarile pietei

28 aprilie 2009, 09.26 - Avocatură

Bucureşti - 28 aprilie 2009 - Casa de avocatura de business Bulboaca & Asociatii continua sirul de promovari inceput in prima parte a anului cu numirea in functia de Managing Associate a avocatului Razvan Stoicescu, si, totodata, in functia de Senior Associate a avocatilor Costin Teodorovici si Ioana Radu, decizie ce va intra in vigoare cu data de 1 mai 2009.

In acest moment, echipa de management a firmei este formata din sase partneri – Adrian-Catalin Bulboaca, managing partener, Corina Ionescu, Valentin Berea, Iulia Toth, Bogdan Bibicu si Cosmin Stavaru. Acestia fac parte dintr-o echipa care totalizeaza 23 de avocati.

“Dezvoltarea accelerata a firmei a impus in mod firesc adoptarea unei strategii care sa ne serveasca in provocarile din 2009. un an atipic pentru piata avocaturii. Printre acestea se regasesc promovarea de noi parteneri, numirea de avocati in pozitii de coordonare, dar si despartirea de acei colegi care au avut o gandire diferita de cea a firmei in contextul mentionat mai sus. In stabilirea urmatorilor pasi am luat in considerare atat contextul actual al pietei de profil, al economiei, cat si nevoile clientilor”, a declarat Adrian-Catalin Bulboaca, managing partner al firmei.

Razvan Stoicescu, Managing Associate, 28 ani, este avocatul coordonator al echipei de legal care a asistat statul roman in emisiunea de eurobonduri in valoare de 750 mil. euro, tranzactie realizata in 2008. El este specializat in Finantari si Piete de Capital, fiind membru al baroului Bucuresti din 2004. Razvan a detinut anterior functia de Senior Associate, el venind la Bulboaca & Asociatii odata cu infiintarea firmei. El vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Costin Teodorovici, Senior Associate, 28 ani, este membru al Baroului Bucuresti din anul 2005, a fost promovat din functia de Associate, fiind Sspecializat in Finantari si Piete de Capital, el alaturandu-se Bulboaca & Asociatii in urma cu peste un an. Costin consiliaza pe partea de legal clienti ai Bulboaca&Asociatii precum banca de investitii Schroders Investment Management in consultata acordata Fondului Proprietatea pentru selectia fondului de administrare a activelor sale. Costin vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Ioana Radu, Senior Associate, 27 ani, specializata in Litigii si Dreptul Muncii, este membra a Baroului Bucuresti din anul 2005, alaturandu-se echipei Bulboaca&Asociatii in ultima parte a anului 2007. In portofoliul de clienti ai Bulboaca&Asociatii pe care ii consiliaza Ioana din punct de vedere legal se numara trustul de presa Ringier si producatorul de dulciuri Kraft. Ea vorbeste fluent limba engleza.

Totodata, avocatul Bogdan Bibicu, care detine in acest moment functia de partner, urmeaza sa se retraga din Bulboaca&Asociatii in urmatoarea perioada, fiind inca in discutie data oficiala la care retragerea va deveni efectiva.

“Dorim sa ii multumim lui Bogdan pentru cei doi ani si jumatate petrecuti in cadrul firmei Bulboaca&Asociatii. Contributia adusa de Bogdan la infiintarea si dezvoltarea societatii ne fac sa ii uram succes si o traiectorie profesionala pe masura expertizei sale”, a mai spus Adrian-Catalin Bulboaca.

Casa de avocatura Bulboaca&Asociatii a promovat in functia de parteneri, de la 1 ianuarie 2009, avocatii Iulia Toth si Cosmin Stavaru. De asemenea, Raluca Stavaru a preluat functia de Head of Business Services, post care presupune coordonarea intregului personal administrativ, care totalizeaza 15 persoane.

Bulboaca&Asociatii a fost infiintata la inceputul anului 2007 de Adrian-Catalin Bulboaca impreuna cu o echipa de sase avocati. Anul 2008, al doilea de activitate al firmei, a adus in portofoliul casei de avocatura tranzactii si noi clienti de top, care s-au alaturat celor deja existenti. Printre cele mai importante activitati ale casei de avocatura anul trecut se numara:

● Reprezentarea Statului Român în legătură cu emisiunea de Eurobonduri în valoare de 750 milioane de euro
● Acordarea de asistenţă juridică Schroders Investment Management Limited în stabilirea strategiei Fondului Proprietatea S.A. de selecţie a fondului de administrare a activelor sale, estimate la 4 miliarde Euro
● Acordarea de asistenţă juridică unui dezvoltator a unui proiect eolian în tranzacţia sa cu Verbund S.A.
● Acordarea de asistenţă juridică Proton Technologies în vânzarea unei participaţii majoritare către Vodafone România S.A.
● Acordarea de asistenţă juridică firmei OTP Ungaria în legătură cu vânzarea diviziunii de asigurări către societatea franceză Groupama, reprezentând o tranzacţie în valoare de 897,2 milioane de dolari.

Bulboacă & Asociaţii este enumerata de cele mai prestigioase anuare europene ale firmelor de avocatură intre jucatorii de top pe piata romaneasca a avocaturii de business.

Atât ediţiile din 2008, cât şi cele din 2009 ale International Financial Law Review, Chambers & Partners Global, Chambers & Partners Europe sau The Legal 500 includ Bulboacă & Asociaţii printre cele mai importante firme de avocatură din România în ceea ce priveşte domeniile Fuziuni şi Achiziţii, Bancar, Litigii, Project finance. De asemenea, avocaţii Bulboacă & Asociaţii sunt clasaţi de publicaţiile respective printre cei mai buni practicieni în domeniile analizate.

Pentru mai multe informaţii:

Raluca Stăvaru
Head of Business Services