Anchor Grup editeaza revista MALL INCLUSIVE cu trustul de presa Sanoma Hearst

Bucureşti - 28 aprilie 2009 - Bucuresti, aprilie 2009 MALL INCLUSIVE, revista companiei Anchor Grup distribuita gratuit in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, este editata incepand cu acest an de catre Departamentul de Custom Publishing al trustului de presa Sanoma Hearst, unul dintre cei mai mare editori de reviste din Europa.
MALL INCLUSIVE este o revista trimestriala de shopping si lifestyle care, in noul format, cu un numar de 100 de pagini, vine cu solutii si sugestii de cumparaturi, cu informatii proaspete despre evenimente, aparitii editoriale si discografice. Se adreseaza unui cititor dornic de informatie variata, pasionat de moda si de beauty, dornic sa descopere noutati din domenii diverse, precum cel al tehnologiei de ultima ora, al decoratiunilor interioare, al gastronomiei si cinematografiei.
“Am incercat ca fiecare numar al MALL INCLUSIVE sa fie ceea ce transmitem si prin numele ales: o revista in care incercam sa surprindem pulsul vietii unui mall. Mall-ul nu inseamna doar sa faci cumparaturi, ci inseamna si relaxare, socializare. Astazi, tot mai multi isi petrec timpul liber in mall-uri. Pentru ca aici gasesti aproape tot ce ti-ai putea dori, sub un singur acoperis. De aceea, am incercat sa aratam, in cuvinte si imagini, un mod de viata. Acum, dupa doi ani si jumatate de la aparitia revistei, avem un nou format, un numar marit de pagini si o noua prezentare grafica. Citititorii nostri pot afla primii care sunt noutatile din Bucuresti Mall si Plaza Romania. In plus, informatiile prezentate in revista sunt usor de citit si retinut, prezentate intr-o forma grafica atractiva, continutul editoarial si designul sunt stabilite cu maximum de grija pentru cititor la fiecare editie.” – Marilena Brinzan, PR Manager si coordonator al revistei din partea Anchor Grup.
“Custom Publishing-ul in Sanoma Hearst reprezinta mai mult decat editarea unei reviste pentru un client. Realizarea sau re-inventarea unor concepte editoriale, precum si intelegerea pietei clientului sunt parte integranta a activitatii noastre, reprezentand practica normala prin care suntem aproape de cititorii nostri, indiferent daca acestia reprezinta marea masa, un public de nisa sau publicul intern al unei corporatii. Intelegerea business-ului clientilor presupune implicare si timp, avantajul nostru principal fiind experienta si abilitatile ce ne-au facut publisher-ul numarul 1 de reviste in Romania” – Stefan Andrei, Business Development Director Sanoma Hearst.

Despre mAll Inclusive
Sanoma Hearst elaboreaza conceptele de grafica si de editorial ale publicatiei MALL INCLUSIVE in colaborare cu Anchor Grup. Revista apare trimestrial, are un numar de 100 de pagini, si este distribuita gratuit in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, precum si prin direct mailing, intr-un tiraj de 20,000 de exemplare.
Echipa editoriala coordonata de Radiana Bratu este formata atat din membri ai departamentului de Custom Publishing, cat si din editori ai revistelor Beau Monde, Harper’s Bazaar si Esquire. Experienta redactiei in editarea revistelor glossy se regaseste in intregul continut al publicatiei.
Despre Sanoma Hearst
Sanoma Hearst Romania si-a inceput activitatea in 1999. Acum publica 17 titluri si opereaza 15 site-uri web, fiind unul dintre primele trusturi de presa din Romania. Sanoma Magazines opereaza in 13 tari europene, avand produse media de calitate pe cele mai competitive piete. Sanoma este al patrulea cel mai mare editor de reviste din Europa. Publica peste 275 de reviste.

Despre Anchor Grup
Infiintata in 1997, compania Anchor Grup este unul dintre liderii de pe piata imobiliara din Romania. Compania detine o experienta vasta in dezvoltarea si managementul proiectelor de retail, rezidentiale si de cladiri de birouri. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, Plaza Romania, cea mai populara destinatie pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Shopping MallDova, centru comercial deschis in capitala Republicii Moldova, Chisinau, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, Anchor Plaza Metropol, cladire de birouri de clasa A situata langa Plaza Romania, si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactat:

Marilena Brinzan
Public Relations Manager