Noi valori care asigură succesul în antreprenoriat

03 martie 2014, 02.27 - Afaceri   Construcţii   Social

Bucuresti - 03 martie 2014 -

„Time for change” l-a determinat pe Cezar Gămulescu să renunțe la o carieră solidă în cadrul COS AG, companie din Grupul Corporate Office Solutions, pe care a condus-o cu succes mai bine de 6 ani din poziția de Managing Partner și să meargă pe calea antreprenoriatului. Astfel, el a dat nastere conceptului forFITOUT –Time for change, companie privată cu capital integral românesc, ce oferă servicii integrate de amenajare pentru birouri, spații industriale și hoteliere.

„Conceptul forFITOUT „Time for change” a reușit să se impună pe piața amenajărilor interioare a spațiilor de birouri, spațiilor rezidențiale, industriale, spațiilor hoteliere sau centrelor comerciale prin calitatea ireproșabilă a execuției și a materialelor utilizate, finalizarea la timp a proiectelor și nu în ultimul rând, respectul datorat fiecărui client și menținerea proiectului în bugetul programat.

Încercăm să cultivăm în rândul beneficiarilor de proiecte conceptul de parteneriat, în care dispare bariera client - executant, dispare inflexibilitatea, dispar toate elementele negative percepute în astfel de proiecte, lăsând loc unei relații deschise, bazate pe comunicare, seriozitate și respect reciproc” (Cezar Gămulescu, Managing Partner forFITOUT).

Cu o experienţă de peste 10 ani in acest domeniu, Cezar Gămulescu a obținut diploma de MBA în cadrul Programului Româno-Canadian, este absolvent postuniversitar licențiat în Marketing și Comunicare, în cadrul ASE și are o diplomă de specializare în Marketing și Comerț Exterior obținută în cadrul ASE.

“Antreprenoriatul este o acțiune dedicată persoanelor ce doresc a-și manageria propriul vis, însă dorința nu este suficientă pentru a cunoaște succesul. Viziunea, capacitatea de a observa și de a asimila problemele care au loc în business, arta de a lega noi relații de afaceri, orientarea spre găsirea de noi soluții în situații critice, perseverența, seriozitatea, abilitatea de a tolera schimbarea şi buna adaptare la situaţii de criză şi incertitudini și nu în ultimul rând alegerea unei echipe de lucru competentă te poate ajuta să-ți clădești propriul succes în materie de business” adauga Dl. Cezar Gămulescu.

Link site forFITOUT: http://forfitout.ro/

Contact: