“Step by Step”, inca un pas catre succes marca F-Secure Romania

03 iunie 2014, 10.31 - Afaceri   Social   Sport

Bucuresti - 03 iunie 2014 - In data de 30 mai 2014 a avut loc cross-ul “Step by Step”, organizat de catre F-Secure Romania, in parcul Tineretului. Evenimentul a strans peste 60 de participanti, in ciuda vremii ploioase, care a contribuit atat la voia buna a organizatorilor, cat si a participantilor.

Concurentii au inceput sa soseasca in jurul orei 8:30 pentru a-si ridica kit-urile de participare, ce contineau tricoul personalizat pentru alergat, un baton nutritional de la Redis, un voucher de o zi la WorldClass, precum si o bratara F-Secure. Apoi, a urmat incalzirea facuta de Diana Stirbu, instructor international Kangoo Jumps. Diana i-a pus in miscare pe participanti pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Traseul a fost marcat cu sageti ce aveau scopul de a-i indruma pe cei care au alergat, iar pe toate durata acestuia au fost facute poze de catre organizatori, precum si filmulete scurte, ce au capturat cele mai frumoase momente de la cross. Le puteti vizualiza accesand urmatoarea adresa: https://www.facebook.com/FSecureRo. La finalul cursei, Alka i-a rasplatit pe “alergatori” cu bunatati, precum sunt napolitanele Alfers.

Participantii lucreaza in domeniul IT si au provenit de la firme precum: HP, Bancpost, Bitdefender, Spigot, Orange, Luxoft, Eau de Web, Wiebe Romania, IBM, Lugera & Markler. Acestora li s-au acordat diplome de participare, iar castigatorii au fost premiati cu medalii de onoare si licente F-Secure Internet Security.

Au fost premiate primele trei locuri de la categoria peste 35 de ani, la fel procedandu-se si la categoria sub 35 de ani. Astfel, castigatorul s-a clasat cu un rezultat de 13:37, 80 secunde, diferentele dintre locuri fiind de cateva secunde.

Dorim sa le multumim celor care au participat, precum si celor care ne-au fost sponsori. Ne simtim mandri ca am facut parte din organizarea acestui eveniment si speram sa ne revedem pe viitor cu aceeasi stare de spirit!

F-Secure este distribuit in Romania prin Infodesign Group. Inovatiile noastre tehnologice ca raspuns la amenintarile de securitate in permanenta dezvoltare au atras atat premii internationale cat si recunoastere in interiorul industriei de profil. Infodesign Group este prezenta pe piata din Romania din 1996 si pe piata internationala din 2003, acumuland o larga experienta in domeniile outsorcing IT, software development, webdesign, marketing si financiar & administrativ.

Cuvinte cheie:  F-Secure  organizare  cross

“Step by Step”, inca un pas catre succes marca F-Secure Romania