Conferinţa “Mediafax Talks about Banking”: analiză a sistemului bancar şi informaţii de interes pentru domeniul financiar-bancar

Bucuresti - 23 iunie 2014 -

O analiză a sistemului bancar românesc în corelaţie cu evoluţia economiei ţării, dar şi alte informaţii de interes pentru domeniul financiar-bancar vor fi prezentate la conferinţa „Mediafax Talks about Banking”, care va avea loc marţi, 24 mai 2014, la Hotel InterContinental, sala Rondă, începând cu ora 9.30.

Conferinţa este organizată de Agenţia de presă Mediafax, în parteneriat cu Asociaţia Română a Băncilor, urmând să fie prezenţi Bogdan OLTEANU – Viceguvernator, Banca Naţională a României; Florin DĂNESCU – Preşedinte Executiv, Asociaţia Română a Băncilor; Dr. Maciej PIECHOCKI Partener, BearingPoint; Laurenţiu MITRACHE – Preşedinte Executiv, Bank Leumi România, Cosmin CĂLIN Director Executiv Unitatea Corporaţii, Banca Romanească, bancheri, consultanţi, avocaţi, auditori şi analişti financiari.

În cadrul conferinţei Mediafax Talks about Banking vor fi supuse dezbaterii subiecte precum situaţia actuală din domeniul bancar în corelaţie cu evoluţia economiei României, creşterea şi stabilitatea sistemului bancar, adoptarea monedei Euro în România în 2019, creditarea şi economisirea în România, creditele neperformante şi „curăţirea” portofoliilor băncilor, noul cadru de reglementare Basel IIII şi rolul softurilor în tranziţia la cerinţele acestuia, cerinţele CRD IV privind capitalul şi lichiditatea şi revizuirea cadrului de reglementare contabilă IFRS, Legea insolvenţei – bancherii, firmele de insolvenţă şi deblocarea banilor.

Moderatorul conferinţei va fi Cristian DIMITRIU, Director Editorial Mediafax Group.

Evenimentul este organizat de Agenţia de presă Mediafax în parteneriat cu Asociaţia Română a Băncilor, parteneri ai evenimentului fiind Volksbank şi BearingPoint.

Conferinţa Mediafax Talks about Banking va reuni reprezentanţi ai Asociaţiei Române a Băncilor, ai Asociaţiei Analiştilor Financiar Bancari din România, preşedinţi, directori din cadrul băncilor comerciale şi băncilor de investiţii din România, consultanţi, avocaţi, auditori si analişti financiari, preşedinţi şi directori generali ai companiior româneşti şi străine, reprezentanţi ai firmelor care oferă servicii şi soluţii IT pentru sectorul financiar bancar, cât şi reprezentanţi ai mass-media (TV, radio şi presă scrisă).

Mai multe detalii cât şi agenda evenimentului Mediafax Talks about Banking pot fi găsite pe website-ul http://www.mediafaxtalks.ro/category/banking-2014

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile. Ne constituim într-un liant între autorităţi şi oamenii de business, oferim sprijin pentru îmbunătăţirea afacerilor şi propunem subiecte mediatice care pot schimba legi şi percepţii.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Melania Stoica, PR & Events Manager Mediafax Talks – melania.stoica@m.ro | 031.82.56.417/ 0754 095 971

Cuvinte cheie:  Mediafax  conferinta  sistem bancar