Primul camion sub brandul DB Schenker Romtrans

20 iulie 2009, 03.35 - Auto

Bucureşti - 20 iulie 2009 - Un nou pas important pentru integrarea în reţeaua DB Schenker a fost finalizat de filiala din România, firma DB Schenker Romtrans: în urmă cu câteva zile a fost pus în circulaţie pe străzile din Bucureşti primul camion inscripţionat cu logo-ul comun DB Schenker Romtrans.

Brandul DB Schenker Romtrans a fost în ultimele săptămâni şi luni foarte prezent în mass media şi pe piaţa de transport şi logistică din România, prin realizarea unei campanii de inserate în presa scrisă, precum şi prin numeroase activităţi de marketing şi publicitate. Acum urmează a fi re-branduite, treptat, şi autovehiculele.

La sfârşitul anului 2008, Schenker & Co AG Viena a achiziţionat firma Romtrans S.A., care urmează să fuzioneze cu propria filială din România, firma Schenker SRL. Cele două societăţi acţionează acum împreună sub brandul DB Schenker Romtrans, cu 10 sucursale şi peste 70 de puncte de lucru în teritoriu, fiind cea mai densă reţea naţională, care încă din primele săptămâni după preluare, a fost perfect integrată în reţeaua europeană de transport DB Schenker. În timpul procesului de integrare, care este aproape de finalizare, DB Schenker Romtrans a fost integrat, de asemenea, în reţeaua globală DB Schenker, astfel încât companiei române îi sunt deschise noi oportunităţi pentru transportul aerian şi maritim de marfă la nivel global.

DB Schenker în Viena – sediul central pentru zona Europa de Sud-Est

Schenker & Co AG din Viena serveşte ca sediu central pentru zona Europa de Sud-Est; filialele din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Macedonia, Croaţia,Grecia şi Turcia sunt coordonate de la Viena.

Pentru detalii suplimentare, vizitati www.dbschenker-romtrans.com sau contactati:

Elena Filip
Marketing Manager