Tiriac Energy – Produse Petroliere este prezenta la INDAGRA 2014

31 octombrie 2014, 01.58 - Afaceri   Petrol   Evenimente   Agricultură

Bucureşti - 31 octombrie 2014 - Tiriac Energy – Produse Petroliere participa la editia 2014 a INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ce se desfasoara pana la data de 2 noiembrie a.c. la Bucuresti, in cadrul Romexpo.

Vizitatorii au oportunitatea de a afla informatii cu privire la produsele si serviciile companiei, precum si beneficiile oferite prin comenzile lansate in cadrul portalului.

Tiriac Energy – Produse Petroliere este prima companie din sud-estul Europei care a dezvoltat o platforma dedicata comenzilor online de produse petroliere. Printre principalele avantaje ale acestei platforme se numara transparenta (acces rapid, in timp real, la toate elementele contului de client de pe site: preturi, promotii, precum si informatii utile referitoare la piata de profil), posibilitatea de a consulta oricand soldul contului de client, situatia livrarilor, limita de credit, precum si scadentarul exact si facturile emise la zi, posibilitatea de a modifica datele de baza ale contului de client si de a descarca facturile aferente livrarilor.

Tiriac Energy – Produse Petroliere furnizeaza o gama variata de produse petroliere in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si siguranta a descarcarii, respectand cerintele de mediu: motorina Arctic, motorina Euro 5, benzina 95, bitum rutier, combustibil termic lichid si pacura usoara (max 1% sulf).

Totodata, Tiriac Energy - Produse Petroliere vine in intampinarea partenerilor sai cu o solutie optima pentru gestionarea interna a consumului de carburant – sistemul de statii de incinta. Acesta consta in rezervoare cu o capacitate adaptata consumului clientului, fiind dotat cu pompa si sistem de gestiune.

Reprezentantii companiei isi asteapta vizitatorii la standul situat in Pavilionul C1 din cadrul Romexpo pana sambata, 1 noiembrie, in intervalul orar 10:00-18:00, iar duminica, 2 noiembrie, in intervalul 10:00-16:00.

Pentru mai multe informatii despre Tiriac Energy - Produse Petroliere, accesati site-ul

Cuvinte cheie:  Tiriac Energy  Produse Petroliere  participare  INDAGRA

Tiriac Energy – Produse Petroliere este prezenta la INDAGRA 2014