forFITOUT - Locul I in Top Afaceri Romania

Bucureşti - 04 decembrie 2014 -

forFITOUT a reusit sa ocupe Locul I pe podiumul businessurilor de succes ale anului 2014. Profesionalismul si managementul eficient au pozitionat compania in Topul Afacerilor iar rezultatele sunt onorante.

Astfel, forFITOUT a obtinut diplome onorante cu locul I in Top Profit pentru Microintreprinderi Romania, locul II in Top Profit Romania 2014 in domeniul constructiilor de cladiri si locul I in Topul Dezvoltarii (promovarii) Imobiliare.

Topul firmelor din Romania a fost realizat conform datelor de bilant depuse in anul 2014.

„Pe langa admiratia pe care o avem din partea partenerilor care apreciaza profesionalismul, calitatea, seriozitatea si transparenta noastra ca firma este onorant sa primim astfel de vesti. Rezultatele ne bucura cu atat mai mult cu cat se intampla acest lucru la doar 2 ani de forFITOUT pe piata de profil. Lucrul acesta este motivant si reflecta faptul ca businessul se indreapta in directia corecta.” (apreciaza Cezar Gamulescu- Managing Partner forFITOUT).

Contact Media:
Andra Bȋrlădeanu – PR
e-mail: andra@forfitout.ro
telefon: 0736368825

Cuvinte cheie:  forFITOUT  Locul I  Top afaceri  microintreprinderi  construcţii  imobiliare

forFITOUT - Locul I in Top Afaceri Romania