Provident dă startul competiției pentru antreprenori “Afacerea ta”

29 aprilie 2015, 02.35 - Afaceri

Bucureşti - 29 aprilie 2015 -

Compania de credite de consum Provident Financial România anunță lansarea competiției dedicate mediului antreprenorial “Afacerea ta”. Antreprenorii interesați să-și dezvolte afacerea pot câștiga, până pe 7 iunie, 3 premii a câte 1.000 de euro și 10 ore de consultanță de business cu Marius Ghenea, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și business angels din România.

Desfășurată pe Siguranță Financiară, centrul online de resurse de educație financiară și antreprenorială susținut de Provident, competiția “Afacerea ta” își propune să încurajeze mediul antreprenorial, unul dintre cele mai dinamice segmente economice din România.

Unul din cinci români consideră contextul economic din ultimii ani oportun pentru dezvoltarea unei afaceri, iar investiția în propriul business este considerată printre cele mai avantajoase din economie de către 47% dintre români, potrivit unui studiu efectuat de Novel Research la inițiativa Provident Financial România, la finele anului 2013.

“În ultimii ani, România s-a remarcat prin dezvoltarea accelerată a antreprenoriatului, fiind un adevărat incubator de start-up-uri în cele mai variate domenii, de la tehnologie și până la cosmetice, produse bio sau obiecte handmade. Ne dorim să susținem micii antreprenori atât prin inițiative precum “Afacerea ta”, cât și prin diversificarea ofertei noastre de produse și servicii, pe care o avem în vedere pentru viitor”, a declarat Viktor Boczán, directorul general al Provident Financial România.

Pentru a putea fi înscrise în competiție, afacerile trebuie să aibă o cifră de afaceri de cel mult 50.000 de euro în 2014 și până la 5 angajați. Regulamentul integral al competiției și formularul de înscriere sunt disponibile pe www.sigurantafinanciara.ro/afacereata. Un juriu compus din specialiști din mediul de business și condus de Marius Ghenea va evalua afacerile și va desemna cele trei business-uri câștigătoare la finalul lunii iunie.

Provident lansează competiția “Afacerea ta” ca o extensie a campaniei comerciale “Fotografa”, care spune povestea unei tinere pasionate de fotografie care, cu un împrumut simplu, la momentul potrivit, își transformă hobby-ul într-o mică afacere. Spotul face parte din campania de repoziționare demarată în 2013 sub sloganul “Când este important pentru tine”.

Despre Provident Financial România

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienţi în șapte ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune și una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

În cei nouă ani de prezență pe piața locală, compania a investit în România peste 257 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 45 de milioane de euro. De asemenea, compania dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educaţie financiară și antreprenorială, protecţia mediului, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum peste 800.000 de euro. Provident are peste 850 de angajați în România și colaborează cu peste 3.700 de agenți independenți în 80 de orașe din întreaga țară (https://www.provident.ro/).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Anca Barbulescu
McCann PR
Tel: 0723.200.528
e-mail: anca_barbulescu@mccannpr.ro

Cuvinte cheie:  Provident  competiţie  antreprenori  “Afacerea ta”