Conferinţa Anuală Internaţională a FCM- Federaţia Experţilor Contabili Mediteraneeni, la Bucureşti

04 septembrie 2009, 04.20 - Finanţe / Contabilitate

Bucureşti - 04 septembrie 2009 - Federaţia Experţilor Contabili Mediteraneeni (FCM) organizează la Bucureşti, în 2 octombrie 2009, Conferinţa Anuală Internaţională cu titlul: Profesia contabilă mediteraneană într-o economie turbulentă: o infrastructură contabilă solidă pentru intensificarea transparenţei şi responsabilităţii în regiune. Acest eveniment va marca, de asemenea, cea de-a 10-a aniversare FCM.
Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson SAS din Bucureşti şi va fi găzduit de CECCAR care, în calitate de membru fondator FCM, a avut o contribuţie permanentă la dezvoltarea şi evoluţia acestei organizaţii.
Pe fundalul crizei economice şi financiare actuale, FCM organizează această conferinţă în vederea discutării rolului vital al profesiei contabile pentru a asigura o mai bună înţelegere a acestei probleme, în special în ceea ce priveşte impactul crizei asupra întreprinderilor mici şi mijlocii şi a practicilor mici şi mijlocii.
Evenimentul se va bucura de prezenţa unor reprezentanţi de seamă din partea Comisiei Europene, Băncii Mondiale, Federaţiei Experţilor Contabili Europeni (FEE) şi Federaţiei Internaţionale a Contabililor (IFAC).

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi Direcţia de Relaţii Internaţionale CECCAR la:
• Tel: 021 330 88 76
• Fax: 021 330 88 88