Angajaţii forFITOUT redirecţionează 2% către prematuri

Bucuresti - 18 mai 2015 - forFITOUT - companie cu capital integral românesc ce implementează proiecte la cheie în domeniul amenajărilor interioare a spațiilor de birouri, spațiilor hoteliere, industriale și comerciale continuă să se implice în acțiuni cu responsabilitate socială susținând organizațiile neguvernamentale și activitatea acestora.

Astfel, angajații companiei au dorit și în acest an să redirectioneze 2% din impozitul pe venit către Asociația Unu și Unu - prima și singura Asociație de părinți din România care apără drepturile copiilor din sarcini multiple și/sau prematuri și ale familiilor acestora și oferă suport pe perioada spitalizării dar și după externare.
„Ne bucură să descoperim că oamenii rezonează cu misiunea asociației noastre și ne onorează încrederea lor, dar ne și responsabilizează. Ne propunem ca proiectele să aibă impact pe termen lung, de aceea credem în parteneriate stabile și credem în puterea generată de oameni care se unesc pentru același obiectiv ” susţine Corina Croitoru – preşedinte Asociaţia Unu şi Unu
Sumele acumulate ȋn urma procesului de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit vor contribui la continuarea proiectul Fire de Dragoste, demarat de acest ONG și care vizează dotarea secțiilor de neonatologie cu seturi de căciuli, botoșei si cuiburi pentru incubatoarele acestora din 12 neonatologii de gradul III din orasele: Arad, Timişoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Braşov, Iaşi, Suceava, Galaţi, Bucureşti Municipal, Bucureşti Bucur, Bucureşti Giuleşti. Mai multe detalii despre proiect pute i citi aici.

Mai multe despre cum puteți sustine proiectele Asociatiei Unu si Unu accesati linkul: http://unusiunu.com/suma-fixalunara/

Despre forFITOUT

forFITOUT este firmă ce se adresează clienților ce-și doresc implementarea la cheie a unui proiect de amenajări interioare. Produsele și serviciile companiei punctează amenajări de birouri, de spații rezidențiale, hoteliere, spații industriale etc. forFITOUT deține o gamă de servicii extrem de variată, plecând de la proiectare și design, mergând spre execuție de lucrări de amenajări interioare și instalații, management de proiect, soluții speciale de finisaje sau chiar logistică și relocare de companie.
Website: www.forfitout.ro

Contact media
Andra Bîrlădeanu
Funcția: Responsabil Relații Publice și Comunicare