Mare finala #ViitorPentruCopii: Perfect Tour premiaza 5 copii merituosi si familiile lor cu o vacanta magica la Disneyland Paris

05 august 2015, 02.52 - Afaceri   Social   Turism   Evenimente

Bucureşti - 05 august 2015 -

“ViitorPentruCopii”, primul program de responsabilitate sociala focusat pe educatia si motivarea copiilor defavorizati, dar merituosi, prin calatorii, organizat de Perfect Tour, World Vision Romania si Realitatea TV, s-a incheiat. In urma votului publicului, desfasurat on-line, si a deciziei unanime a juriului format din reprezentanti ai celor trei parteneri, cinci copii merituosi si familiile lor din judetul Vaslui vor pleca, alaturi de Perfect Tour, intr-o vacanta magica de trei zile la Disneyland Paris, singurul loc din Europa in care visele devin realitate.

Castigatorii marii finale “ViitorPentruCopii” sunt Rusu Bianca Florentina – 190 puncte, Pantea Maria Alexandra – 160 puncte, Perju Sabina Nicoleta – 160 puncte, Hordila Catalina Ioana – 140 puncte si Morariu Raluca – 120 puncte. Procesul de vot si rezultatele au fost validate de membrii juriului in fata unui notar.

“Proiectul ViitorPentruCopii este ambitios, scopul fiind identificarea, promovarea si recompensarea copiilor defavorizati, dar cu viziune, talent si dorinta de a evolua. Am inceput cu Vasluiul, una dintre cele mai sarace regiuni din Romania, conform statisticilor, si vom continua. Rezultatele sunt remarcabile. In cele aproape trei luni, campania a reusit sa sensibilizeze zeci de mii de romani, numai in cele doua etape de vot online povestile copiilor adunand aproape 10.000 de voturi unice”, a declarat Razvan Scaesteanu, PR Manager Perfect Tour.

“Toate cele cinci familii castigatoare provin din comunitati rurale in care lucreaza Fundatia World Vision Romania. Stim povestea fiecarui copil si ne bucuram sa vedem ca cei care au castigat sunt copii cu rezultate scolare foarte bune, care isi doresc un viitor mai bun. Copiii provin din familii modeste, cu putine posibilitati materiale dar care prin munca si prin fortele proprii reusesc sa asigure copiilor lor sansa de a merge in fiecare zi la scoala,” a declarat Oana Serban, PR Manager World Vision Romania.

Bianca Florentina este prima castigatoare a campaniei “Viitor pentru copii”. Desi invata intr-o scoala din mediul rural, Bianca si sora ei sunt eleve eminente. In timpul liber, ele iau lectii de canto si participa la diverse competitii de profil. Maria Alexandra este in clasa a III-a, are numai rezultate foarte bune la invatatura si stie deja ca isi doreste sa devina medic chirurg. Sabina Nicoleta provine dintr-o familie numeroasa, mai are inca trei surori si un frate si toti sunt un adevarat sprijin in gospodarie. Catalina a locuit impreuna cu parintii si fratele ei intr-o camera, la bunicii paterni, dar parintii au facut eforturi considerabile si au reusit sa isi cumpere o casa proprie. Chiar si dupa cumpararea casei, au fost nevoiti sa munceasca timp de trei ani pentru a putea locui in noua casa. Raluca are 12 ani si este eleva in clasa a VI-a. Pe langa rezultate scolare foarte bune, Raluca poate prezenta si un portofoliu de diplome de la concursurile si olimpiadele locale si judetene.

Campania “Viitorpentrucopii” s-a desfasurat in intervalul 6 iunie – 4 august, in judetul Vaslui - cea mai saraca regiune din Romania. Conform datelor oficiale, in Vaslui rata somajului este de 11,53%, dublu fata de media nationala, PIB-ul este mai mic cu 58% fata de cel inregistrat la nivelul intregii tari, iar un angajat “tine in spate” patru persoane care primesc bani de la stat. Mii de copii din judetul Vaslui privesc, insa, plini de sperante catre viitor. Dar lipsa banilor si grijile de zi cu zi ii fac sa renunte treptat la visele lor.

Programul campaniei a fost structurat in patru etape. In prima, copiii cu varste cuprinse intre 7 si 11,99 ani din judetul Vaslui au fost invitati sa-si scrie, cu sau fara ajutorul parintilor ori al dascalilor, povestea de viata si s-o inscrie in concursul “Viitorpentrucopii”. In etapa a doua, din totalul povestilor primite, juriul a selectat si postat pe website-ul campaniei, www.viitorpentrucopii.ro, pe cele mai emotionante 50, pentru a fi votate de publicul larg. Apoi, autorii celor mai emotionante si votate 10 povesti de viata au mers in semifinala, unde copiilor li s-a cerut sa scrie cum vad lumea sau sa-si exprime un vis de calatorie.

Cei cinci finalisti merituosi, desemnati in urma votului juriului (50%) si a votului public online (50%),  vor pleca cu familia intr-o vacanta de vis la Disneyland Paris, alaturi de Perfect Tour. Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe www.viitorpentrucopii.ro .

Perfect Tour, promotorul vacantelor cu copiii

Fondata in 2004, Perfect Tour a devenit in scurt timp una dintre cele mai importante agentii de pe piata serviciilor de turism din Romania, cu 12 locatii proprii si filiale strategice in Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Slovacia si Statele Unite ale Americii. De asemenea, Perfect Tour este un puternic promotor al vacantelor in familie, cu copiii, fiind agentie acreditata oficial Disneyland Paris in Romania, din 2009, si o sursa inepuizabila de pachete speciale si croaziere pentru parinti si copii.

In 2015, Perfect Tour, liderului segmentului de Business Travel Management (BTM) din Europa Centrala si de Est (CEE), a fost votata “Cea mai buna agentie Business &MICE” de juriului de specialitate al celei de-a 8-a editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania, precum si de clientii corporate si pasionatii de calatorii. Iar in 2014, Perfect Tour a fost desemnata “Cea mai buna agentie de turism din Romania” si a obtinut medalia de argint la categoria “Turism Business & MICE” in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2014.

Mai mult, Perfect Tour este lider regional pe segmentul managementului calatoriilor de afaceri si partener exclusiv al uneia dintre cele mai cunoscute companii multinationale de travel management, Global Star, in Romania si Republica Moldova. Pentru a oferi aceeasi valoare adaugata clientilor din toate tarile in care opereaza, Perfect Tour utilizeaza si un “ingredient” unic pe piata BTM din Europa de Est. Singurul Call Center Live din industria regionala de Travel Management Services permite operarea, printr-un simplu apel telefonic sau e-mail, de rezervari de bilete de avion, cazari interne sau internationale, servicii de rent a car, bilete de tren, servicii suplimentare MICE, etc..Perfect Tour este agentie acreditata IATA si este afiliata mai multor organizatii internationale.

Despre World Vision Romania

World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy punand In centrul activitatii sale bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, In scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirata de valorile crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent In aproape 100 de tari din Intreaga lume. In 25 de ani de prezenta In Romania, fundatia a ajutat peste 500.000 de copii si adulti, In 400 de comunitati din 8 judete.

World Vision Romania crede In dreptul la sanse egale pentru copiii de la sate si de la oras si de aceea In comunitatile rurale unde este prezenta desfasoara programe de dezvoltare comunitara pe termen lung cu focus pe educatie si reducera abandonului scolar, sanatate si protectia copilului, agricultura si dezvoltare rurala, angajament civic si crestin. Copiilor li se faciliteaza astfel accesul la conditii de viata mai bune prin dezvoltarea durabila a comunitatii In care traiesc. Prin proiectele noastre, ne concentram pe transformarea comunitatilor si membrilor acestora pentru a realiza o viata implinita pentru fiecare copil.

Cuvinte cheie:  Perfect Tour  program  responsabilitate socială  ViitorPentruCopii  câştigători  premii  Disneyland Paris