Cele mai noi mașini electrice vin azi la EV SHOW

01 octombrie 2015, 11.15 - Afaceri   Auto   Tehnologie   Evenimente

Bucureşti - 01 octombrie 2015 -

TESLA e85, Mitsubishi Outlander PHEV și iMIEV, Fluence electric, Kangoo electric, ZOE și TWIZY de la Renault, VW eGolf și VW e-up, Toyota Yaris Hybrid dar și bătrânul VW Beetle convertit de Icpe în eBEETLE sunt deja parcate și conectate la stațiile de încărcare din Parcul Solar Icpe unde, în doar câteva ore se va deschide ediția 2015 a EV SHOW.

EV SHOW este singurul eveniment din România dedicat mobilității electrice organizat și anul acesta alături de activitățile Conferinței Internaționale EV2015 şi va prezenta iniţiativele specifice în domeniul mobilităţii electrice, tendinţele şi evoluţiile tehnologiei din întreaga lume.

În afara celor mai noi modele de mașini electrice disponibile pe piața din România, la EV SHOW sunt expuse și elemente de infrastructură specifică - stații de încărcare.

Evenimentul are loc în perioada 1-2 octombrie în parcul Solar Icpe - Splaiul Unirii 313, 030138 București

Accesul se face pe baza confirmarii participarii la events@icpe.ro  sau 021 589 3364

Pentru mai multe informații:
Alina BADILA
events@icpe.ro

Cuvinte cheie:  EV SHOW  auto  mobilităţi electrice  tendinţe  evoluţii  tehnologie

Cele mai noi mașini electrice vin azi la EV SHOW