JYSK dă startul petrecerilor în aer liber cu noua colecție de mobilier de grădină

Bucuresti - 08 mai 2018 -

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, lansează noua colecție de mobilier pentru exterior, în același stil minimalist specific, cu piese simple, dar de calitate, care conferă tot confortul pentru seri de neuitat.

Anul acesta, pe lângă piesele clasice de mobilier care există de ani buni în gama retailerului, JYSK a pus pe piață câteva modele inedite care transformă orice spațiu exterior în acel loc colțișor minunat unde abia aștepți să petreci timp cu familia și prietenii.

Noua colecție include atât un seturi modulare, cu design minimalist și versatil, precum setul BASTRUP, care poate fi configurat în funcție de spațiul disponibil sau numărul de invitați, cât și mobilier potrivit pentru casa de vacanță, în stil rustic și confortabil, precum mobilierul FALKENBERG.

Cei care preferă stilul modern vor găsi setul de terasă RADSTED, cu linii simple și curate, cu un cadru subțire,  realizat din aluminiu, și perne luxoase din textiline, cărora le pot asorta o masă de terasă în stil contemporan precum OTTA sau RAMTEN. Iar iubitorii de exotic pot alege mobilierul ULFBOR, care include două fotolii, canapea de trei locuri și o masă de grădină de dimensiuni generoase.

Vedeta colecțiilor de exterior din anii trecuți, setul VEBBESTRUP, se regăsește și în noul catalog, iar acum este disponibilă nu numai varianta în culoarea natur, ci și pe negru. Considerat piesa de rezistență a gamei pentru grădină, acest mobilier este elegant, modern, cu tonuri rustice și poate fi accesorizat în funcție de spațiul disponibil.

Noua colecție de mobilier de grădină JYSK pune accent pe crearea acelui colțișor care aduce hygge în familie – acea stare de bine, de relaxare și fericire tipic daneză. Nordicii preferă să se distreze în natură cu familia sau prietenii și iubesc confortul în spațiul exterior casei. Piesele din noua colecție sunt create special pentru a-i ajuta pe clienți să redescopere bucuriile simple, cum ar fi o seară cu prietenii pe terasă sau o după-amiază pe balcon, citind. Piesele sunt versatile, cu un design minimalist, sunt realizate din materiale de calitate și se potrivesc diverselor tipuri de spații exterioare, permițând fiecăruia să aranjeze terasa, balconul sau grădina exact așa cum își dorește”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Noua colecție este realizată din materiale foarte rezistente, care nu au nevoie de o îngrijire specială, cum ar fi oțelul și poliratanul împletit manual, dar și din materiale naturale precum lemnul de esență tare certificat FSC. Piesele includ perne confortabile, cu huse din poliester țesut, iar mesele au blat din lemn artificial rezistent.

Colecția cuprinde și o serie de accesorii perfecte pentru a creat o atmosferă hygge, cum ar fi lămpile solare, hamace, leagăn, parasolarele ASKIM cu led-uri, scaunele popular UBBERUP în culori puternice și întreaga gamă de dinning de exterior.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2400 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 20.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Cuvinte cheie:  JYSK  mobilier de gradina  BASTRUP  FALKENBERG  RAMTEN  OTTA