Nu rata ocazia de a oferi un zâmbet părinților și bunicilor! Între 28 și 31 mai la ROMEXPO

03 martie 2020, 02.30 - Sănătate   Social   Evenimente

Bucuresti - 03 martie 2020 -

ROMEXPO organizează între 28 și 31 mai Senior Expo - târgul dedicat seniorilor și tuturor celor care doresc să ofere un zâmbet și un moment de relaxare părinților și bunicilor!

Pregătește încă de acum ofertele pentru vizitatorii care vor veni la singurul târg din România cu produse și servicii pentru cei trecuți de prima tinerețe!

Senior Expo este locul ideal de expunere pentru companiile care oferă servicii medicale, producătorii de echipamente medicale, agențiile de turism și centrele balneoclimaterice care și-au îndreptat atenția spre seniorii dornici de vacanțe de odihnă, dar și pentru producătorii și exportatorii de produse de îngrijire specifice vârstei.

Nu ezita să devii expozant la Senior Expo 2020 pentru:

a-ți mări baza de date cu potențiali clienți prin abordarea directă a acestora la stand;

a dezvolta noi colaborări și parteneriate cu firme din același domeniu de activitate;

a testa reacția pieței la noi produse și servicii special destinate seniorilor, nevoilor și pasiunilor lor;

a organiza împreună cu echipa ROMEXPO manifestări conexe care să implice persoanele vârstnice, dinamice, active în viața comunității.

Poți ajuta, împreună cu echipa de organizare ROMEXPO, la crearea unei manifestării expoziționale în cadrul căreia să profiți de experiența acumulată de clienții direcți ai afacerii tale, seniorii activi!

Senior Expo se organizează în același timp cu TIBCO – târg internațional de bunuri de larg consum și Bio Life & Style – expoziție pentru o viață verde.

Participă și tu la un eveniment unic în România! Pentru detalii legate de spațiile disponibile și modalitatea de înscriere, contactează organizatorul

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Cuvinte cheie:  ROMEXPO  Senior Expo  TIBCO  Bio Life & Style  Camera de Comerț și Industrie a României