Tinmar Energy păstrează cele mai mici prețuri la gaze naturale după liberalizarea pieței

01 iulie 2020, 10.41 - Afaceri   Energie

Bucuresti - 01 iulie 2020 -

Odată cu liberalizarea pieței de gaze naturale, începând cu 1 iulie, Tinmar Energy își păstrează prețurile competitive din piață, cât și suita de beneficii speciale ce se regăsesc în pachetele gândite pentru clienții săi.

Liberalizarea pieței de gaze naturale oferă șansa consumatorilor casnici să opteze pentru cele mai bune pachete de servicii în funcție de tipul de consum și necesitățile locuinței. În cazul în care un consumator alege Tinmar Energy ca furnizor de gaze naturale pentru locuința sa, compania de energie electrică și gaze naturale se asigură că schimbarea furnizorului se realizează rapid și simplu, fără costuri suplimentare, fără schimbarea instalației de alimentare și fără întreruperi. Procedura de contractare este una transparentă și se poate realiza inclusiv online- in 3 pași simpli, astfel că serviciul este disponibil tuturor consumatorilor casnici, indiferent de zona geografică de distribuție.

„Printre beneficiile pachetelor de gaze naturale Tinmar Energy se numără asigurarea relației cu operatorul de distribuție și transport, consultanță de specialitate, acces la aplicația mobilă myTIN, unde consumatorii pot fi la zi cu legislația în vigoare și cele mai noi oferte, pe lângă plata și trimiterea indexului online, intervenții de urgență în caz de avarii la instalația de gaze naturale, discounturi la orice lucrare de reparație în locuință la partenerii Tinmar Energy, cât și prețuri preferențiale pentru verificarea centralei termice și acordarea vizei ISCIR.

Obiectivul principal pe care îl avem este să fim alături de clienții noștri actuali, cât și de cei potențiali, cu pachete speciale, ce includ o mulțime de extra beneficii incluse, concepute pentru confortul și siguranța consumatorului.” – spune Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager.

Mai multe detalii pot fi descoperite pe website-ul companiei, cât și pe rețelele sociale. www.tinmar.ro sectiunea Energie pentru casa ta. Facebook Tinmar Energy

Instagram Tinmar Energy

Tinmar Energy este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat și pe timp de criză, având în portofoliu companii de referință, dar și clienți rezidențiali.

De mai bine de trei ani, compania furnizează energie electrică și gaze naturale, alături de alte servicii integrate – și pe segmentul de piață destinat consumatorilor rezidențiali. Cu o experiență de peste 19 ani în energie, Tinmar Energy este și producător de energie regenerabilă prin investiții susținute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deține 6+ parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producție de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României.

Comunicat de presă furnizat și asumat de Tinmar Energy

Cuvinte cheie:  Tinmar Energy  Liberalizarea pieței de gaze naturale  myTIN  Carla Parnică