ReviewHosting.ro - cum să găsești găzduirea web ideală pentru orice proiect online

24 iulie 2020, 04.51 - Afaceri   IT&C   Tehnologie

Bucuresti - 24 iulie 2020 -

Orice magazin online, blog, website de prezentare sau alt tip de proiect online are cu siguranță nevoie de servicii de web hosting pentru a putea să funcționeze. Alegerea furnizorului și a planului de găzduire web nu este chiar simplă, în condițiile în care pe piață există foarte mulți provideri și toți promit cele mai bune servicii de web hosting pentru websiteuri de orice fel. În acest context s-a lansat ReviewHosting.ro, portalul care compară avansat serviciile de găzduire web și le recomandă pe cele mai avantajoase, ținând cont de criterii transparente și permițând postarea de recenzii ale utilizatorilor, cu păreri pozitive și negative.

ReviewHosting.ro este de fapt un amplu comparator de servicii de găzduire web, dedicat tuturor utilizatorilor români. Proiectul este foarte util start-up-urilor, dar și afacerilor care au deja experiență online, dar care nu sunt suficient de mulțumite cu actualul provider. În plus, în calitate de antreprenor, este bine să ai o viziune de ansamblu asupra pieței, să înțelegi ce anume trebuie să aștepți de la un serviciu de găzduire web, care sunt ofertele firmelor și ce ai putea alege cel mai avantajos pentru proiectele tale.

Serviciile de găzduire web sunt extrem de relevante pentru succesul unui business online, fie el e-shop sau un alt tip de proiect. Evident, nu găzduirea în sine garantează succesul, dar permite ascensiunea website-ului în mod corect, fără întreruperi, fără probleme tehnice care pot genera nemulțumiri în rândul clienților, ratând în același timp vânzări și ascensiune online. Demn de subliniat este că găzduirea web poate influența chiar și poziția unui website în rezultatele motoarelor de căutare, căci acestea penalizează website-urile care se încarcă greu și care sunt adesea offline.

ReviewHosting.ro compară serviciile de găzduire web și oferă informații utile tuturor vizitatorilor. Se ține cont nu doar de costuri, ci și de fiabilitate, de suportul tehnic, de uptimeul real, precum și de diverse facilități oferite de provideri. Notele acordate de experți sunt puse alături de notele acordate de utilizatorii ce postează recenzii. Cei de la ReviewHosting.ro testează atent serviciile de hosting web și fac analize oneste, fără a ascunde date, fără a posta recenzii false.

"Mediul online este tot mai efervescent, iar antreprenorii români înțeleg tot mai mult importanța unor servicii de găzduire web de calitate superioară. Prețul este desigur un factor important în alegerea unui plan de web hosting de la un anumit furnizor, însă există și alte criterii extrem de relevante, de care poate depinde succesul unui business online, mai ales dacă ne referim la comerț electronic”, explică reprezentanții ReviewHosting.ro..

“În prezent, realitatea este că, evident, toți providerii de web hosting promit cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri. Adevărul acestor afirmații este analizat de noi și, în plus, permitem și chiar încurajăm postarea de recenzii oneste ale utilizatorior reali. Drept rezultat, ne propunem să oferim cel mai amplu comparator de servicii de găzduire web din România, pentru alegeri inspirate în acest domeniu", mai spun inițiatorii comparatorului de servicii de web hosting.

Cuvinte cheie:  ReviewHosting.ro  găzduire web  hosting  web hosting