Trei meciuri de top și ponturi pariuri fotbal 22-21 ianuarie

22 ianuarie 2021, 11.14 - Afaceri   Artă & Entertainment

Bucuresti - 22 ianuarie 2021 -

Iubitorii fotbalului au parte de o ofertă foarte bogată în acest weekend, indiferent dacă preferă să urmărească meciuri din competiția internă, unde se remarcă me-ciuri precum Universitatea Craiova - Viitorul Constanța și FC Botoșani - Dinamo, sau din competițiile externe.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri de la finalul acestei săptămâni va fi cel din-tre Manchester United și Liverpool, din Cupa Angliei.

Pe lângă acest meci, vor mai fi dueluri interesante precum Schalke - Bayern Mun-chen, AC Milan - Atalanta sau M’Gladbach - Borussia Dortmund. Două dintre cele mai populare echipe din Europa, FC Barcelona și Real Madrid, au meciuri aparent facile în La Liga. FC Barcelona joacă la Elche, iar Real merge la Alaves.

Iată, așadar, trei meciuri pe care nu trebuie să le ratezi plus ponturi la pariuri ce merită încercate - sunt șanse bune să se adeverească și beneficiază de cote exce-lente la agenția de pariuri online Unibet:

1. FC Botoșani - Dinamo: Total goluri sub 2.5, la o cotă de 1.71 oferită de Unibet

În partida programată duminică, de la ora 20:00, se întâlnesc două echipe care nu au confirmat așteptările de la startul sezonului.

FC Botoșani vine după o prezență în play-off-ul sezonului precedent, dar a avut evoluții sub așteptări.

În schimb, Dinamo este măcinată în continuare de problemele financiare și rezistă prin intermediul suporterilor.

Partida de la Botoșani se anunță a fi una destul de "închisă", în condițiile în care va fi destul de frig la ora meciului.

În plus, cele două echipe nu au impresionat prin jocul ofensiv în acest sezon, ni-ciuna neavând un marcator constant.

În șase din ultimele 8 meciuri disputate de FC Botoșani în toate competițiile s-au marcat cel mult două goluri. În schimb, în 4 din ultimele 6 meciuri ale lui Dinamo s-au marcat cel mult 2 goluri. În plus, ultimele 5 meciuri dintre FC Botoșani și Di-namo au avut cel mult 2 goluri marcate.

Așadar, cota de 1.71 disponibilă în oferta Unibet este mai mult decât atractivă.

2. Manchester United - Liverpool: Ambele echipe vor înscrie: NU, la o cotă de 2.18 oferită de Unibet

La o săptămână de la meciul disputat în Premier League, Manchester United și Li-verpool se vor reîntâlni în acest duel din 16-imile Cupei Angliei. Partida e progra-mată duminică, de la ora 19:00, și poate fi urmărită prin LIVE Streaming la Unibet TV.

Se anunță un meci foarte echilibrat, lucru evidențiat și de cotele de calificare dis-ponibile la Unibet, unde ambele au 1.90 să meargă mai departe.

Având în vedere acest lucru, poate fi încercat un pariu pe goluri. Iar cota că doar o echipă va marca este destul de interesantă.

În trei din ultimele patru meciuri dintre Manchester United și Liverpool am avut o singură echipă marcatoare. Același lucru este valabil și în meciurile recente dispu-tate în celelalte competiții de Manchester United și Liverpool.

Așadar, acest pariu din oferta Unibet merită încercat, având șanse bune de reușită.

3. AC Milan - Atalanta: Total goluri: Peste 3.5, la o cotă de 2.35 oferită de Uni-bet

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa a 19-a din Serie A.

Liderul din Serie A o întâlnește pe Atalanta, o echipă capabilă de orice, așa cum ne-a demonstrat în ultimele două sezoane, atât în competiția internă cât și în Champions League.

Meciurile dintre AC Milan și Atalanta au fost mereu spectaculoase și imprevizibile, cu multe goluri, indiferent de forma în care s-au aflat echipele.

Drept dovadă, în trei din ultimele patru meciuri dintre cele două s-au marcat cel puțin 4 goluri.

Așadar, putem profita de cota de 2.35 disponibilă în oferta Unibet.

Comunicat de presă furnizat și asumat de Tipzor Media

Cuvinte cheie:  Unibet  FC Botoșani - Dinamo  Manchester United - Liverpool  AC Milan - Atalanta

Trei meciuri de top și ponturi pariuri fotbal 22-21 ianuarie