Care este cel mai performant laptop Dell XPS

09 decembrie 2021, 05.42 - IT&C   Social   Tehnologie

București - 09 decembrie 2021 -

Laptopurile devin din ce în ce mai puternice și versatile pentru toate domeniile de lucru, astfel încât tu să te poți bucura de o performanță incredibilă, atât pentru programele care necesită resurse puternice, precum cele de web design, arhitectură sau editare foto-video-audio, dar și pentru ultimele jocuri apărute care utilizează resurse noi, high-end.

Dacă vrei să investești într-un produs de calitate, pe care să-l poți folosi zi de zi pentru o perioadă lungă de timp, atunci alege unul dintre cele mai performante laptopuri Dell XPS!

Ultrabook Dell XPS 17 9710

Descriere. Ultrabook Dell XPS 17 9710 este un laptop potrivit pentru numeroase activități, de la locul de muncă, la mediul educațional și sesiuni de gaming. Oferă, de asemenea, o experiență incredibilă pentru pasionații de filme datorită ecranului performant.

Specificații tehnice. Laptopul Dell XPS 17 9710 are procesor de ultimă generație, Intel-i9 cu arhitectură Tiger Lake, memorie RAM de 64GB, stocare internă de până la 2TB SSD, placă video nVidia RTX 3060 și display touchscreen cu rezoluție 4K+.

Laptop Gaming Dell XPS 17 9700

Descriere. Alături de Dell XPS 17 9710, cel 9700 este un dispozitiv ideal pentru pasionații de jocuri video. Pe acest tip de laptop vei putea rula cele mai noi generații de jocuri, precum Far Cry New Dawn, Jedi Fallen Order, Metro Exodus, Control sau Call of Duty Warzone. De asemenea, laptopul este potrivit pentru activitățile din mediul profesional și educațional.

Specificații tehnice. Drept specificații, laptopul este format din procesor Intel-i7 cu arhitectură Comet Lake și 8 nuclee, ecran IPS Full HD+, capacitate RAM de 16GB și stocare internă de 512 SSD, placă video GTX 1650 cu 4GB GDDR6 și numeroase porturi de conectivitate.

Ultrabook Dell XP 15 9500

Descriere. Ultrabook Dell XP 15 9500 este un notebook îndrăgit de foarte multe categorii de persoane datorită componentelor high-end pe care le conține. Laptopul va răspunde instant la orice sarcină de lucru. Este facil de transportat și rezistă la șocuri ușoare datorită carcasei rezistente.

Specificații tehnice. Laptopul are procesor Intel-i7 cu arhitectură Comet Lake și 6 nuclee, display UHD+ de 15,6 inch, capacitate RAM de 32 GB, stocare internă SSD de 64 GB și placă video nVidia GTX 1650 Ti. Ultrabook-ul beneficiază de 2 porturi Thuderbolt v3 și 3x USB Type-C.

Ultrabook Dell XPS 13 9300

Descriere. Un laptop mid spre high-end, Ultrabook Dell XPS 13 9300 nu te va lăsa la greu! Pe acest notebook te vei putea bucura de numeroase jocuri, însă ține minte că noile generații de jocuri: Fortnite, Apex Legends, PUGB sau GTA V nu vor putea fi suportate de componentele interne ale Dell XPS 13 9300.

Specificații tehnice. Ultrabook-ul are procesor Intel-i7 cu arhitectură Ice Lake și 4 nuclee, display 4K+ - ideal pentru filme și seriale, memorie internă de 1TB SSD și memorie RAM de 32 GB, placă video, autonomie de până la 12 ore și carcasă din material rezistent de carbon fiber.

Laptop 2 în 1 Dell XPS 13 7390

Descriere. Laptopul 2 în 1 Dell XPS 13 7390 este ideal pentru cursurile de la facultate, dar și pentru persoanele care călătoresc mult deoarece este ușor de transportat. De exemplu, laptopul poate fi folosit și drept tabletă, deci vei putea lua cu tine doar ecranul, în cazul în care nu vei avea nevoie de tastatură.

Specificații tehnice. Laptopul este format din procesor Intel-i7 cu arhitectură Ice Lake și 4 nuclee, ecran cu touch de 13,4 inch și display Full HD+, 16 GB RAM, memorie internă SSD de 512 GB și are o greutate de numai 1,3KG.

Laptopurile Dell XPS sunt versatile, puternice și pregătite să răspundă la toate cerințele tale. Indiferent dacă vrei un laptop de gaming sau un workstation, pentru munca de birou sau pentru călătorii, alege modelele mid și high-end din colecția Dell XPS!

Cuvinte cheie:  Laptop 2 în 1 Dell XPS 13 7390  laptop  performanta  Ultrabook Dell XPS 17 9710

Care este cel mai performant laptop Dell XPS