Prima Development Group începe lucrările pentru Green Residence, cu o investiție totală de aproximativ 40 de milioane de euro

14 decembrie 2021, 10.32 - Afaceri   Social   Imobiliare

București - 14 decembrie 2021 -

Acesta reprezintă o continuare a ansamblului Prima Nufărul și împreună cele două vor forma cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, cu peste 1.600 de apartamente;

Green Residence pune la dispoziție cumpărătorilor peste 800 de noi apartamente construite după cele mai moderne standarde de calitate și confort;

În premieră pentru un ansamblu din Oradea, Green Residence va include și o grădiniță cu creșă în cadrul complexului;

Peste 200 de apartamente vor fi gata în prima fază a dezvoltării, la începutul anului 2023.

Prima Development Group demarează lucrările la un nou ansamblu rezidențial în Oradea, Green Residence, care continuă proiectul Prima Nufărul, dezvoltat de Prima pe parcursul ultimilor ani. Împreună, cele două ansambluri vor forma cel mai mare complex rezidențial din Oradea, cu peste 1.600 de apartamente. Green Residence înseamnă peste 800 de apartamente grupate în șase imobile cu demisol, parter și 10 etaje, care oferă locatarilor standarde de confort și calitate adaptate secolului 21: 3 căi rapide de acces auto, peste 600 locuri de parcare supraterane și mai mult de 200 subterane, plus stații de încărcare electrică. Cu mai mult de 4.000 de metri pătrați de spații verzi, Green Residence oferă noilor rezidenți ai ansamblului confortul unor locuințe inteligente, cu facilități de transport și acces rapid la centre comerciale și mall-uri. O premieră pentru ansamblurile rezidențiale din Oradea o va reprezenta grădinița cu creșă, dezvoltată pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați în cadrul complexului, de care vor beneficia toți rezidenții acestuia.

„Prima Nufărul este un proiect de referință al nostru în Oradea și prin continuarea sa cu Green Residence devine cel mai mare ansamblu rezidențial din acest oraș, cu peste 1.600 de apartamente. Ridicăm conceptul de confort la un nivel superior și oferim clienților noștri toate facilitățile unor locuințe inteligente, cu sisteme smart, înconjurate de spații verzi. Direcția sustenabilității, a reducerii amprentei de carbon este una dintre preocupările majore ale Prima Development Group. Apartamentele pe care le construim sunt fiabile, își cresc valoarea în timp, așa încât sunt o bună investiție și, în plus, înglobează tehnologii prietenoase cu mediul. Din acest motiv ne-am dorit să dotăm ansamblul cu stații de încărcare electrică, pentru că vrem să contribuim activ la susţinerea infrastructurii de mobilitate electrică din țara noastră. Suntem convinși că ansamblul Green Residence, o investiție totală de aproximativ 40 de milioane de euro, va oferi locuitorilor săi o experiență cu totul nouă -  confortul oferit de sistemele smart ale locuințelor inteligente și certitudinea de a fi realizat o excelentă investiție, cu beneficii pe termen lung”, spune Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

La începutul anului 2023, primele 200 de apartamente vor fi gata pentru predare către proprietari, iar alte 150 vor fi finalizate până în la sfârșitul anului 2023. Ansamblul de locuințe va fi construit integral și finisat până în 2025.

Green Residence are și avantajul de a fi amplasat strategic, astfel încât să ofere facilități multiple, de la cele privitoare la transport, până la proximitatea de centre comerciale importante. De la Green Residence se ajunge rapid la Aeroportul internațional Oradea, există o ieșire directă către șoseaua de centură, iar stațiile de autobuz se află la maximum 300 m distanță de complexul de locuințe. Proximitatea față de mari lanțuri de supermarketuri și mall-uri – Lotus Mall se află la doar 1,5 km distanță, școli și grădinițe reprezintă alte avantaje al acestui ansamblu rezidențial. „Totul este gândit astfel încât să înglobeze o noțiune extinsă de confort – de la cel oferit propriu-zis de spațiul locuibil, la parcări, stații electrice de încărcare, facilități de transport și acces la spații comerciale”, mai spune Andrei Moanță.

PRIMA DEVELOPMENT GROUP este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experiență de 15 ani în construirea de locuințe durabile, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, acolo unde semnează până în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, care au fost deja premiate internațional la European Property Awards. Viziunea Prima Development Group este cea care diferențiază proiectele rezidențiale pe care le semnează: echipa companiei este formată din profesioniști în construcția de locuințe, care sunt și constructori, nu doar dezvoltatori, dar și ingineri și arhitecți, nu doar antreprenori în afaceri. Ideea de locuință fiabilă se află în centrul filosofiei companiei, astfel că proiectele livrate de aceasta sunt realizate la calitate superioară și au durabilitate crescută în timp.

Web: https://www.primadevelopment.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/PrimaDevelopmentGroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/primadevelopmentgroup

Instagram: https://www.instagram.com/primadevelopmentgroup/