Întâlnire între Primarul oraşului Voluntari, Florentin Costel Pandele şi Ambasadorul Republicii Coreea de Sud în România, domnul LEE Kwang – Jae

17 august 2010, 10.23 - Afaceri   Construcţii

Bucureşti - 17 august 2010 - În data de 17.08.2010 la sediul Primăriei oraşului Voluntari, domnul primar Florentin Costel Pandele va fi gazda unei întâlniri între delegaţi ai firmei sud coreene, KOTRA şi reprezentanţi ai Consiliului Local, precum şi firme de construcţii ce îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul acestui oraş.

Delegaţia coreeană va fi condusă de Ambasadorul Republicii Coreea în România, domnul LEE Kwang – Jae, iar acestuia i se vor alătura dl. HAN Jung il, Consilier, Ambasada Republicii Coreea, dl. LEE Joong Sun, Director General KOTRA Bucureşti, dna. Manuela Cirdei, Senior Manager KOTRA Bucureşti precum şi reprezentanţi ai unor firme coreene: dl. Antonio KIM, Chairman AK International Co.Ltd, dl. M.C. SHIN, President JAIN Technology, dl. Steve KOH, R&D Director ANT 21, dl. LEE Kwang-Moon, Overseas Marketing Department SSENG Co Ltd, dna. Bianca Potriveala, Marketing Leader KOTRA Bucuresti, în numele DOHWA Consulting Engineering, dl. ROH Pan Ock, President LG Romania, dl. Marian Dumitru, Manager LG Romania.

Reuniunea va avea loc la orele 11.00, în sala de consiliu a Primăriei Voluntari.
Această întrevedere are ca scop cunoaşterea reciprocă a mediului de afaceri coreean şi a celui din oraşul Voluntari, în vederea analizării unor oportunităţi de colaborare în perspectiva unor investiţii .

Firma KOTRA Bucureşti, Korea Business Center, este o organizaţie guvernamentală sud-coreană care are ca scop facilitarea relaţiilor de afaceri între companiile românesti şi sud coreene. Kotra, la solicitarea companiilor coreene, căută potenţiali cumpărători, face studii privind piaţa din România, prezintă situaţia pieţei şi realizează rapoarte de marketing.

Cuvinte cheie:  primărie  afaceri  diplomaţie  construcţii  companii