Klass Wagen își continuă dezvoltarea in Portugalia

20 decembrie 2022, 11.04 - Afaceri   Auto   Social

București - 20 decembrie 2022 -

Klass Wagen încheie anul 2022 adăugând un alt succes în palmares.

La doar câteva luni distanță de extinderea în Faro, Klass Wagen cea mai apreciată companie de Rent a Car “short term” din România, anunță inaugurarea sediului din Porto.

Porto este al doilea oraș ca mărime din Portugalia după Lisabona. Este situat in nordul țării, la nord de râul Douro și este orașul de la care țara (Portugalia) și Vinul de Porto și-au luat numele.

Anul acesta, Porto a fost desemnat "World's Best Tourist Destination City” în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor World Travel Awards, care a avut loc în noiembrie la Muscat, Oman.

În Portugalia, sectorul Rent a Car înregistrează o creștere de 25% comparativ cu 2021 si rămâne cel mai mare cumpărător de mașini din Portugalia, in noiembrie arătând o creștere de 91,7% față de aceeași lună a anului trecut. Acest lucru se datorează atât creșterii turismului în Portugalia cat si a costurilor de mobilitate crescute. (Sursa: ARAC.pt).

Sediul din Porto este a treia locație inaugurata in Portugalia de Klass Wagen, după Lisabona în 2020 si Faro inaugurat in septembrie anul curent reușind astfel sa fie prezent in toate cele trei zone cu un puternic impact turistic, din Portugalia.

Klass Wagen, își continua extinderea si intenționează să deschidă noi locații în Europa. Următorul obiectiv este intrarea pe piața de Rent a Car din Spania. Proiectul se afla in desfășurare si va fi finalizat, cel mai probabil, anul viitor.

Cuvinte cheie:  Klass Wagen  Porto  Rent a Car

Klass Wagen își continuă dezvoltarea in Portugalia