TOKHIT, platforma socială a viitorului, își asigură o finanțare de 100 milioane de dolari, de la un fond de investiții internațional, pentru dezvoltări viitoare ale aplicației

09 februarie 2023, 01.09 - Afaceri   Social

București - 09 februarie 2023 -

TOKHIT, prima aplicație de Social Network bazată pe Gaming, A.I. și Blockchain, dezvoltată de un start-up românesc, unde creatorii de conținut, influencerii, pasionații de NFT și Crypto își pot monetiza activitatea socială, atinge un prag important în capitalizare, asigurându-și o finanțare de 100 de milioane de dolari de la un fond internațional de investiții.

TOKHIT promite să le ofere creatorilor de conținut posibilitatea de a se susține financiar urmându-și pasiunea, și își propune totodată să provoace peisajul rețelelor sociale, să schimbe modul în care oamenii interacționează, se distrează, lucrează sau produc venituri, bazându-se pe un model de business care presupune generarea de venituri prin mecanisme win-win. Acest produs digital revoluționar se folosește de economia bazată pe tokeni pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și monetizeze activitatea, astfel generându-se și multiple surse de venit pentru companie.

După o investiție inițială de 100.000 de dolari și trei runde de vânzare de tokeni, această nouă rundă de finanțare, care aduce un capital de 100 de milioane de dolari, este cea mai importantă de până acum și vine să confirme perspectivele de dezvoltare ale TOKHIT.

Capitalizarea proiectului se va realiza de  către  TOKHIT Switzerland, parte a  grupului ODAS,   care   devine   astfel  și entitatea  principală  care va coordona toate  operațiunile de dezvoltare și promovare la nivel global.

Ne bucurăm să anunțăm această capitalizare în valoare de 100 de milioane de dolari care întărește perspectivele sănătoase de creștere pentru TOKHIT. Fondurile vor fi folosite pentru a dezvolta aplicația, pentru a consolida expansiunea globală și a atinge obiectivele internaționale ambițioase pe care le avem în ceea ce privește creșterea numărului de utilizatori precum și pentru a susține listarea pe platformele crypto.

TOKHIT va deveni rapid acel mediu social unde creatorii de conținut, investitorii în crypto, pasionații de NFT generează venituri active și pasive prin crearea de conținut, tranzacționarea de NFT, depozite de tokeni HITT, accesarea jocurilor de tip play-to-earn, depozite de NFT sau tranzacționarea de bunuri digitale pe piață. Pe măsură ce produsul se maturizează, utilizatorii vor găsi oportunități suplimentare să câștige recompense financiare prin colaborarea cu brandurile, în timp ce creatorii de conținut foarte activi vor putea să producă monede personalizate pe care să le pună în vânzare.

Investind inteligent aceste resurse ne dorim să creăm un ecosistem de produse digitale interconectate, care se bazează pe aceeași economie construită în jurul tokenului, spune Andrei Ureche (Vandy), Fondator și CEO TOKHIT.

TOHKIT înseamnă libertate totală de exprimare, recompense financiare automate pentru utilizatori, investiții în creații digitale unice, NFT și o nouă infrastructură pentru colaborarea creativă cu brandurile. Aplicația este deja disponibilă pentru a fi descărcată pe dispozitivele IOS iar următoarele dezvoltări o vor face accesibilă pe toate platformele.

Adresându-se unei audiențe globale, TOKHIT va răspunde provocărilor curente din zona platformelor sociale, creând mediul perfect pentru utilizatorii care își doresc o experiență digitală mai transparentă, mai sigură și imersivă.

Investitorii și dezvoltatorii mizează pe capacitatea TOKHIT de a pune la dispoziția artiștilor și fanilor acestora un mediu unde să creeze conținut digital care să devină un asset valoros prin intermediul tehnologiei NFT și Blockchain. Astfel, se vor pune bazele unui sistem mai bun de creare de comunități în care toți cei implicați să își atingă obiectivele.

TOKHIT, a gamified social app developed by a Romanian start-up, powered by blockchain and NFT technology where content creators, influencers and NFTS and Crypto enthusiasts can monetize their social activity, reaches an important financing milestone by securing $ 100 M from an international investment fund.

With a declared mission to empower content creators to make a living by following their passion and to disrupt the social media landscape, to change how people interact, have fun, work and make money, TOKHIT has a business model that relies on generating revenues through win-win schemes. The product uses its tokenized economy to empower users to monetize their work while providing multiple income streams for the company.

After a preliminary $100K seed investment and 3 rounds dedicated to token sales, this fresh round of funding worth $100 M is the most significant one and proves TOKHIT’s strong development perspectives.

Capitalization will be conducted through TOKHIT HOLDING Switzerland, which will coordinate all development and promotion activities at global level.

We are happy to announce this $100 M capitalization that confirms the strong growth perspectives for TOKHIT. Funds will be used to fuel further developments of the product on all devices, to strengthen the global reach and international ambitious goals in terms of user conversions and to support the listing on the crypto platforms.

TOKHIT will soon become that social environment where content creators, crypto investors, and NFT enthusiasts generate active and passive revenues by creating content, trading NFTs, staking HITT Tokens, accessing play-to-earn games, staking NFTs, or trading digital assets on the marketplace. As the product matures, they will find additional opportunities to earn monetary rewards by collaborating with brands, while active content creators will also be able to mint personalized coins/tokens and make them available for purchase.

With these resources wisely put at work, we aim to build a robust ecosystem of interconnected digital products that share a common token-based economy, one product at a time”, said Andrei Ureche (Vandy), TOKHIT founder and CEO.

TOHKIT means total freedom of expression, automated financial rewards for users, investment in unique digital creations, NFTs and at the same time a new infrastructure for creative collaborations with brands. The app is already available for download on IOS devices, with upcoming developments to make it available on all platforms.

Targeting a global audience, TOKHIT will respond current challenges in terms of social platforms, by creating the perfect environment for people who want a more transparent, secure, and immersive digital experience.

Investors and developers bet on TOKHIT capacity to provide an environment where artists and their fans can create digital content with the power to become a valuable asset through native NFTs and Blockchain technology. This will set the foundation for a better community-building system and help everyone involved achieve their goals.

Cuvinte cheie:  TOHKIT  NFT  Crypto  TOKHIT HOLDING Switzerland