O tehnologie inteligentă: tabla electronică de scris interactivă Panasonic

10 martie 2009, 01.43 - IT&C   Tehnologie

Bucureşti - 10 martie 2009 - Panasonic distribuie in Romania tabla electronică de scris interactivă. Tabla electronică îndeplineşte un dublu rol: poate fi folosită atât în mediul de afaceri, cât şi în învăţământ.

Pentru oamenii de afaceri tabla interactivă Panasonic UB-T780 oferă o structură uşor de urmărit pentru orice vorbitor, dar şi pentru receptor, informatiile proiectate fiind vizibile pe o suprafaţă de 77 de inch. Tabla mai este echipată şi cu un creion electronic, care are rol de mouse, cu ajutorul căruia se pot face modificări direct in calcutator dar acţionând pe supraţa tablei.

În şcoli, prezenţa tablei de scris electronice face orele mai atractive pentru elevi. Prin softul special creat, copiii au acces la fotografii cu animale, hărţi sau alte imagini care le stimulează creativitatea şi atenţia.

Business

Tabla interactivă Panasonic UB-T780 oferă o structură uşor de urmărit pentru orice vorbitor, dar şi pentru receptor. Aceasta controlează PC-ul/laptopul şi poate fi modificată printr-un creion electronic cu funcţie de zoom.

Cu modul proiector se conectează Panaboard-ul Interactiv la un computer/laptop care este legat la un proiector. Pe acesta se proiectează imagini pe o suprafaţă de 77 de inch. Informaţia scrisă pe Panaboard-ul interactiv este afişată pe monitorul computerului/ laptopului în timp real.

Cu ajutorul creionului electronic, care are rol de mouse, se inserează comentarii pe imaginea proiectată, toate modificările fiind salvate automat.

Tabla interactivă Panasonic UB-T780 poate fi utilizată şi în teleconferinte, iar informaţiile scrise pe Panaboard într-un fişier se transmit prin e-mail tuturor participanţilor.

Educaţie

În plus faţă de modul în care funcţionează pentru domeniul de afaceri, tabla interactivă Panasonic UB-T780 conţine un soft cu mai multe aplicaţii pentru diferite domenii de învăţământ. Orele de curs sunt mult mai atractive vizual prin intermediul tablei interactive.

Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu profesorii din Australia pentru crearea unui stil de predare mult mai captivant. Tabla este digitală, iar suprafaţa minimizează reflecţiile luminii pentru ca imaginile să fie mai uşor de văzut.

De asemenea, tabla este dotată cu doi senzori infrarosu si ultrasonic pozitionati în colţul din stânga sus, aşa încât nu există componente electronice pe suprafaţa tablei. Acest amănunt reprezintă un avantaj pentru situaţia în care tabla este lovită sau zgâriată: operaţiunile specifice sunt posibile în continuare fără a fi afectate vizibilitatea sau funcţionarea.

Aplicaţiile sunt utilizate ca material didactic şi sunt distractive. Astfel tabla conţine fotografii cu animale, hărţi sau alte imagini care stimulează interacţiunea elevilor.

Imaginile pot fi modificate şi, de asemenea, pot fi introduse alte informaţii necesare pentru desfăşurarea orelor de curs.

Tabla interactivă Panasonic UB-T780 este folosită şi în universităţile din România.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation, cu sediul la Osaka, Japonia, este lider internaţional în dezvoltarea şi fabricarea de produse electronice pentru o gama variantă de clienţi, afaceri şi nevoi industriale. Firma ocupă locul al treilea în indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic pe piaţa locală este, din anul 1996, PANASONIC ROMÂNIA.

Mai multe informaţii despre Panasonic puteţi găsi la:
http://www.panasonic.net şi http://www.panasonic.ro

Anca Ionescu
Echipa de PR
anca.ionescu@echipapr.ro

Alexandru Mina
Panasonic Romania
alexandru.mina@eu.panasonic.com

Cuvinte cheie:  Panasonic tablă electronică

O tehnologie inteligentă:  tabla electronică de scris interactivă Panasonic