Vestas primeste comanda de 24 MW in Ungaria

11 iunie 2009, 02.58 - Energie

Bucureşti - 11 iunie 2009 - Vestas a primit o comanda pentru 12 turbine eoliene V90 de 2 MW fiecare, pentru regiunea Bony din Ungaria. Comanda a fost facuta de compania maghiara EURO GREEN ENERGY Fejlesztö és Szolgáltató Kft. si contractul include livrarea, instalarea si pregatirea turbinelor, o solutie VestasOnline® Business SCADA, cat si trei ani de service.

Instalarea turbinelor in Bony, circa 80 km la vest de Budapesta, va incepe in al patrulea trimestru din 2009. Proiectul va fi terminat pana la sfarsitul anului.

Sub comanda d-lui Lendvay ca director general al EURO GREEN ENERGY si mai multor subsidiare, firma a creat in Ungaria patru parcuri eoliene cu un total de 11 turbine operationale, toate marca Vestas.

“Vestas este partenerul perfect de multi ani si speram sa interim relatiile noastre de afaceri mai departe” a spus Péter Lendvay, director general al EURO GREEN ENERGY.

Proiectul eolian Bony este finantat de Raiffeisen Energy Kft., membra a grupului maghiar Raiffeisen Banking Group, in calitate de investitor financiar. Compania ofera servicii integrate legate de implementarea, finantarea si operarea investitiilor de energie regenerabila.

“Suntem foarte multumiti de acest nou contract in Ungaria, ce confirma asteptarile noastre pozitive de la aceasta piata. De asemeni, apreciem continua cooperare cu partenerii nostri Raiffeisen Energy Kft. si EURO GREEN ENERGY, si suntem incantati de increderea lor in tehnologia Vestat” a spus Hans Jørn Rieks, presedintele Vestas Central Europe.

Vestas Central Europe, Germania
Hans Jørn Rieks, Presedinte
Tel.:+49 4841 9710

Cuvinte cheie:  Vestas  turbine eoliene  comandă