Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea lansează campania „Asemenea Lui”

10 februarie 2017, 03.52 - Religie   Social

Bucuresti - 10 februarie 2017 - Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea susţine în perioada 10 februarie – 18 martie 2017 campania de conferințe biblice „Asemenea Lui”!

Ted Wilson, președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel mondial, va fi prezent în România timp de 2 săptămâni, ocazie cu care va reafirma valorile biblice în contextul societății moderne.

Campania de conferințe biblice „Asemenea Lui” se va desfasura în 2017 locuri din întreaga țară. Prin implicarea a mii de oameni: pastori, medici, profesori, persoane laice, campania va cuprinde: seminarii și prezentări de sănătate, programe speciale pentru copii, prezentări pe internet pentru tineri, dezbateri pe teme religioase, precum și conferințe biblice de actualitate.

În contextul actual, când elemente precum incertitudinea, corupția, obediența, sărăcia și minciuna, sunt aduse în lumina reflectoarelor, campania de conferințe biblice „Asemenea Lui” ne invită să ne reîntoarcem la modelul divin, învățând de la Mântuitorul nostru care sunt adevăratele valori și respectul față de semenii noștri.
Ted Wilson, președintele Biserici Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel mondial, va fi prezent în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din localitatea Florești, strada Alunului, nr.1, județul Giurgiu, în perioada 10 – 25 februarie 2017, începând cu ora 19.00, în fiecare seară, mai puțin ziua de joi.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.asemenealuiisus.ro

Cuvinte cheie:  AZS  lansare  campanie

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea lansează campania „Asemenea Lui”