De unde cumperi masini Germania second hand cu provenienta verificata?

12 aprilie 2019, 04.00 - Afaceri   Auto   Industrie

Bucuresti - 12 aprilie 2019 -

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi o masina la mana a doua, adusa de peste granitele Romaniei, iata o veste extraordinara: poti avea parte de foarte multe beneficii. Provenienta verificata a autoturismelor si a utilitarelor este unul dintre ele, pe langa cea a kilometrajului. Serviciul de buy-back este garantat, iar nicio masina nu depaseste 150.000 de kilometri sau 5 ani vechime.

Este vorba de masini Germania pe care le gasesti in parcurile auto profesioniste, unde pachetul de avantaje pentru clienti este un atuu. In plus, ai garantie service in primele 12 luni si 30.000 de kilometri pentru orice autoturism. Afla mai multe!

Nu mai risti nimic atunci cand cumperi o masina la mana a doua

Pana acum, temerile cumparatorilor de masini la mana a doua erau complet justificate. In parcurile auto traditionale, provenienta masinilor nu este verificata, la fel cum nici nu exista garantii pentru calitatea tehnica prezentata, realitatea numarului de kilometri, istoricul masinii si asa mai departe. Aceste aspecte nu mai prezinta motive de ingrijorare de cand au aparut parcurile auto profesioniste, unde toti iubitorii de autoturisme au posibilitatea de a accesa informatii complete si reale despre gama de produse second hand. Nu mai exista riscuri, iar pentru a confirma acest lucru se ofera inclusiv o garantie service. Astfel, nu vei avea surprize la cateva luni de la achizitia masinii la mana a doua, dupa ce ai platit contravaloarea ei.

Poti alege dintr-o gama variata de masini, de orice brand si ai metode flexibile de plata

Autoturisme marca BMW, Audi, VW, Ford, Renault, Dacia, Fiat, Jeep, Honda, KIA, Land Rover, Mercedes, Mazda, Lexus, Nissan, Skoda, Toyota si Peugeot fac parte din oferta acestor parcuri auto profesioniste. Poti alege un model nu mai vechi de 5 ani, ce vine la pachet cu functionalitati si dotari avansate, pentru a-ti creste confortul. Sunt masini in care te poti simti in siguranta, alaturi de ceilalti pasageri, si pe care le poti achizitiona avantajos, inclusiv prin credit auto (persoane fizice) sau leasing auto (persoane juridice). Ratele flexibile si dobanzile scazute sunt accesate prin programele de finantare avantajoase pentru tine.

Unde, mai exact, gasesti toate avantajele?

Toate aceste beneficii, si nu numai, le gasesti la Autogeist.ro, parcul auto din Galati care are portofoliul disponibil online. Un nume de referinta in piata de masini Germania aduse in Romania, Autogeist.ro este un mediu de achizitie de incredere, unde sursa de provenienta a fiecarui autoturism este verificata. In topul preferintelor cumparatorilor de masini second hand, acest parc auto profesionist si-a castigat popularitatea si respectul, pentru ca a gandit un pachet de beneficii extrem de util fiecarui cumparator.

Serviciul de buy-back garantat, test drive-ul gratuit, ofertele accesibile, garantia kilometrilor reali sunt alte avantaje de care vei avea parte in calitate de cumparator al Autogeist.ro. Super avantaje pentru soferi!

Cum poti sa vezi oferta completa de masini Germania din acest parc auto cunoscut?

Poti studia oferta de masini online, la distanta de un click,  aici . Vei vedea toate detaliile, inclusiv imagini cu fiecare autoturism sau video de prezentare, alaturi de istoricul masinii, tipul de dotari si alte date esentiale, ce te vor ajuta sa iei o decizie. Ulterior, te asteapta in acest parc auto primul test drive gratuit al masinii pe care ti-o doresti. Nu trebuie decat sa iti definesti asteptarile si sa alegi acel autoturism de care ai nevoie in drumurile tale.

Date de contact:

Telefon:0236.449.018 / 0740945736

WhatsApp:0740945736

E-mail:office@autogeist.ro

Cuvinte cheie:  autogeist  buy-back

De unde cumperi masini Germania second hand cu provenienta verificata?