Formele moderne KUMA definesc stilul tau de viata

02 august 2019, 04.22 - Afaceri   Arhitectură / Design

Bucuresti - 02 august 2019 -

Relaxarea, confortul, sunt elemente foarte cautate pentru un stil de viata modern. Acestea sunt esentiale pentru echilibru, iar mediul in care ne petrecem timpul – acasa, la birou sau in spatii publice, contribuie prin design si functionalitate la o stare de bine. Datorita impactului pe care conceptele KUMA il au asupra spatiilor domestice si publice, compania scandinava si-a  asumat un rol major de partener de incredere pentru orice proiect de amenajare.

De 20 de ani Kuma Romania simbolizeaza creativitatea scandinava, caracterizata de o mare atentie asupra detaliilor, devenind astfel, un punct de referinta in domeniul amenajarilor pentru baie si bucatarie. Depasind tendintele pentru a ajunge la o personalizare completa, KUMA a dezvoltat peste 80 de forme de bol de lavoar si peste 75 de culori adaptate stilului de viata modern, chiar si celui mai exigent sau exclusivist. In tot ceea ce face, KUMA se concentreaza pe design, calitate si functionalitate. Este un proces continuu, o cautare perpetua pentru a obtine produse de o calitate excelenta, cu o durata de utilizare maxima, care isi pastreaza aspectul impecabil multi ani.

Din ce in ce mai putin standardizate, conceptele pentru baie si bucatarie KUMA sunt create pentru mai multa versatilitate. Pentru a creea spatii unice, originale, construite in functie de gusturile si dorintele noastre si capabile sa ne ofere un confort adevarat. KUMA reprezinta solutia perfecta pentru cei care isi doresc sa imbine cele mai moderne piese de design cu o calitate superioara. Lavoarele KUMA, combina forme si volume moderne pentru un produs final nu doar atragator din punct de vedere estetic ci si extrem de practic. De aceea produsele KUMA sunt remarcabile prin faptul ca raspund tuturor cerintelor functionale si estetice ale beneficiarilor.Numai un producator de top va putea creea concepte potrivite perfect oricarui spatiu. Cu ajutorul unor tehnologii inovatoare KUMA poate realiza orice forma moderna a produsului dorit. Iti doresti si tu un produs cu o forma moderna care sa iti defineasca stilul de viata?

Produsele KUMA pot fi gasite in showroom-uri specializate cu retea in toata tara. Lista acestora este disponibila pe www.kumaromania.ro/alege-un-distribuitor.html

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA

*****

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

http://www.kumaromania.ro CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, 0722 423 223

Cuvinte cheie:  KUMA  design  kumaromania.ro  bol de lavoar  lavoare Kuma

Formele moderne KUMA definesc stilul tau de viata