Buftea Lake Resort, o destinatie magica pentru team building si evenimente corporate

05 septembrie 2019, 12.44 - Social   Sport   Turism   Evenimente

Bucuresti - 05 septembrie 2019 -

O escapada savuroasa cu trupa de la job sau un eveniment corporate remarcabil sunt doua dintre cheile succesului atat de usor de gasit la Buftea Lake Resort. Situat pe malul lacului, intr-un cadru natural imbietor, domeniul aflat in imediata apropiere a capitalei cucereste prin ambianta sa unica si degajata, care rezerva evenimentelor de companie un discount de 20% in lunile septembrie si octombrie ale acestui an.

Experienta si entuziasmul echipei Carousel Events isi spun cuvantul cand realizarea unui eveniment corporate trebuie sa inspire prin fiece detaliu. O locatie distinsa, capabila sa creeze atmosfera adecvata este fara indoiala un fericit punct de plecare, iar Buftea Lake Resort este, prin excelenta, alegerea potrivita. Un taram fascinant de 30.000 de metri patrati cu darul de a seduce de la prima intalnire, domeniul se remarca prin generozitate si discretie. Cele 4 saloane de evenimente permit acomodarea unor grupuri numeroase de invitati, iar vastul spatiu verde ce le gazduieste imbina firesc relaxarea si activitatile in aer liber. Tirul cu arcul, peretele de escalada, concursurile si jocurile centrate pe coeziunea echipei sau pur si simplu un picnic cu spirit sunt doar cateva dintre provocarile asternute de Carousel Events pe gazonul de langa oglinda lacului Buftea.

Atunci cand se cauta echipa de event planning pentru care conceptele creative dau mereu tonul distractiei, cu tot pachetul de servicii necesare implementarii lor, Carousel Events ridica mana si accepta indata misiunea. Cum ideile bune sclipesc independent de context, echipa Carousel Events este pregatita sa fructifice deplin potentialul oricarei locatii dorite de client. Cu toate acestea, reducerea de 20% pentru evenimentele corporate si team building-uri ramane un atu al domeniului Buftea Lake Resort in sezonul de toamna, alaturi de amplasarea privelegiata si facilitatile sale exceptionale.

Cuvinte cheie:  Buftea Lake Resort  Carousel Events  lacul Buftea  saloane de evenimente