Compania românească Delta Studio, recompensată cu un număr record de premii internaționale

Bucuresti - 30 octombrie 2019 -

Ceremonia festivă din cadrul Galei International Property Awards 2019, care a avut loc joi, 24 octombrie, la Royal Lancaster Hotel din Londra, dedicată excelenței în arhitectură, design și dezvoltare imobiliară, a confirmat titlul de lider național și competitor de talie europeană pentru compania românească Delta Studio, cu cinci proiecte premiate, trei distincții de 5 stele și două calificări pentru nivelul european.

Prin distincțiile acordate, Delta Studio devine singurul actor de pe piața românească premiat pentru toate cele cinci categorii la care a participat și singurul competitor care a obținut două nominalizări la nivelul european al competiției. În același timp, trei dintre proiectele participante au primit distincția 5 STARS, nivelul de vârf pentru fiecare categorie.

Dezvoltarea spectaculoasă a companiei a făcut posibilă înscrierea unor proiecte remarcabile la ediția 2019 a International Property Awards, toate recompensate de juriu:

– Showroom Răzoare (cea mai importantă sucursală națională a companiei), proiectat de arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio – premiul Best Retail Interior Romania, 5 Stars;

– Moss Island, design minimalist hi-tech proiectat de arh. Cristina Golban, Delta Studio – premiul Kitchen Design Award Winner;

– Italian Vibes, ambient high-end cu accente industriale, proiectat de arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio premiul Best Bathroom Design Romania 5 Stars;

– Hilton Garden Inn, proiect complex de reabilitate și design contemporan, arh. Alin Dobrescu, colaborator Delta Studio premiul Best Hotel Interior Romania, 5 Stars;

– Casa Moltenia, un proiect rezidențial modern și sensibil, arh. Anca Constantin & arh. Ionuț Constantin, colaboratori Delta Studio – Architecture Single Residence Award Winner.

La ceremonia de premiere au fost anunțați atât câștigătorii pe țară, cât și proiectele calificate pentru competiția la nivel european. Delta Studio s-a calificat pentru nivelul european al competiției cu două proiecte, ambele marcă a standardului de vârf atins de companie:

Hilton Garden Inn – Best Hotel Interior Europe Nominee

Italian Vibes – Best Bathroom Design Europe Nominee

“În ultimii ani, am investit foarte mult pentru a aduce design de top și produse remarcabile pe piața românească, iar parteneriatele internaționale dezvoltate ne-au permis să creăm proiecte de excepție care capătă acum o recunoaștere globală”, a declarat Tudor Cartianu, CEO Delta Studio, prezent la ceremonia de la Londra.

“Strategia de dezvoltare a companiei a urmărit nu doar să ne consolidăm poziția de trendsetteri pe piața locală, ci și să implementăm soluții inovatoare de management și eficientizare a proiectelor derulate. International Property Awards evaluează atât rezultatul cât și procesul și feedback-ul din spatele unui proiect, iar faptul că am atins un standard atât de înalt ne motivează să ne continuăm drumul”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Delta Studio activează de peste 22 ani pe piața amenajărilor și proiectelor din România, în segmentele rezidențial și public, oferind soluții complete și personalizate de amenajare. În prezent, compania poate derula proiectele din stadiul de idee și până la detalii de execuție, grație serviciilor integrate performante.

Fondată în urmă cu 25 ani în Marea Britanie, International Property Awards este astăzi o instituție reper în recunoașterea excelenței proiectelor la nivel global. Juriul format din experți internaționali desemnează în fiecare an realizările remarcabile din domeniul arhitecturii, amenajărilor sau proiectelor imobiliare.

Cuvinte cheie:  Delta Studio  International Property Awards 2019  Royal Lancaster Hotel  Best Retail Interior Romania  Kitchen Design Award Winner  Showroom Răzoare  Moss Island  Best Bathroom Design Romania  Hilton Garden Inn  Casa Moltenia  Tudor Cartianu  Dragoș Bonea  rezidențial  imobiliare