Autoerebus este cel mai nou partener service pentru mărcile Skoda și Seat din București

13 decembrie 2019, 02.39 - Afaceri   Auto

Bucuresti - 13 decembrie 2019 -

Cu o prezență pe piață de aproape 20 ani, Autoerebus își continuă dezvoltarea și adaugă în portofoliul său două noi mărci, fiind cel mai nou partener service pentru Seat și Skoda din Bucuresti.

Autoerebus oferă o soluție integrată care să înglobeze o serie de servicii auto menite să îmbunătățească, la nivel național, problemele mecanice cu care se confruntă conducătorii auto. Cu o suprafață totală de peste 7000 mp, centru de service Autoerebus oferă, prin intermediul celor două ateliere, servicii complete de mecanică, vopsitorie și tinichigerie la standarde de calitate pentru mărcile Opel, Volkswagen, Seat și Skoda, în parteneriat cu toate companiile de asigurări din România.

Autoerebus dispune de cea mai mare locație a unui dealer OPEL din România, pe o suprafață de 25.000 mp și se află pe B-dul Expoziției nr. 2, Sector 1, București. Tot aici, clienții pot vedea și cel mai nou showroom Volkswagen Comerciale, precum și o zonă dedicată mașinilor second hand sub brand-ul Weltauto.

Cuvinte cheie:  Autoerebus  Skoda  Seat  dealer OPEL  Volkswagen Comerciale  Weltauto