Bank Leumi Romania a lansat Cardul Marea Unire

24 octombrie 2008, 02.28 - Bănci / Asigurări

Bucuresti - 24 octombrie 2008 - Bank Leumi Romania a organizat marti, 21 octombrie 2008, la Sala Amfiteatru a Teatrului National Bucuresti, evenimentul de lansare oficiala a Cardului Marea Unire.

La implinirea a 90 de ani de la Marea Unire a Transilvaniei cu Tara Romanesca, Bank Leumi Romania marcheaza acest eveniment istoric important prin lansarea Cardului aniversar "Marea Unire", emis in editie limitata.

Disponibil in sucursale, produsul pe care il propunem este un card de debit multivaluta destinat clientilor persoane fizice.

Acest card permite efectuarea platilor prin POS sau Imprinter catre toti comerciantii acceptanti de carduri MasterCard si retragerea de numerar

de la orice ATM. Pentru tranzactii efectuate in tarile avand ca moneda locala EUR, USD etc, comisionul de schimb valutar este zero.

Utilizand cardul "Marea Unire", posesorii lui vor beneficia de usurinta in efectuarea de plati prin eliminarea utilizarii de numerar, cardul avand atasat optional si serviciul de Internet Banking care reduce comisioanele pentru operatiuni cu 30% fata de cele percepute in mod normal de banca.

In plus, dobanda anuala la disponibilul din sold este de 6,75% pe an la LEI si de 2% pe an la EUR.

«Cardul "Marea Unire" este un produs cu care ne mandrim si, prin lansarea acestuia reafirmam importanta momentului deosebit pe care decembrie 1918 l-a avut pentru istoria Romaniei. Ne-am dorit sa sarbatorim aceasta lansare alaturi de clientii si partenerii nostri pe care i-am invitat sa participe la aceasta seara speciala, petrecuta in compania prestigiosilor actori care au interpretat piesa "Sambata, Duminica, Luni", de Eduardo De Filippo.

In publicatiile de specialitate se remarca faptul ca trasatura definitorie a evolutiei pietei cardurilor in ultimul an este avantul puternic al bancilor care inoveaza si au dinamism. Bank Leumi demostreaza acest lucru prin Cardul Marea Unire.Alaturi de Bank Leumi, clienti si parteneri nostri traiesc experienta valorii pe care continuam sa o demostram cu fiecare produs destinat lor.

Am convingerea ca prezenta invitatilor nostri este o confirmare a faptului ca eforturile noastre de a crea servicii si produse flexibile care le sunt adresate sunt apreciate, ceea ce ne motiveaza sa avem rezultate din ce in ce mai bune pe viitor» Cristina Chiriac, Director Directia Carduri a Bank Leumi Romania.

Camelia Raileanu, Director Adjunct Marketing

Phone: (004) 031 - 407.94.40

Fax : (004) 031 – 407.94.43

E-mail: camelia.raileanu@leumi.ro