Bogdan Ion, EY: Ne-am asumat să răspundem schimbărilor profunde formând noi generaţii de profesionişti

11 decembrie 2015, 11.29 - Afaceri   Social

Bucuresti - 11 decembrie 2015 - Peste 2000 de profesionişti din diverse industrii din România se numără printre Alumni ai companiei de consultanţă EY. Executivi de top și profesioniști de marcă au făcut parte din echipa EY din România la începutul carierei lor. Alumni companiei din România se alătură celor peste 500.000 de Alumni EY din întreaga lume.

„Trăim o perioadă de profunde schimbări, nu doar în România, ci în întreaga lume. Aceste schimbări necesită noi generaţii de lideri, de profesionişti care să transforme oportunităţile în valoare pentru comunităţi şi pentru societate în ansamblu. Ne-am asumat de la bun început, când am înfiinţat biroul din România, misiunea de a forma generaţii de profesionişti care să contribuie la schimbarea pe care vrem să o vedem în România. După 23 de ani, peste 2.000 de specialişti formaţi în compania noastră au roluri importante în mediul de business. Ei conduc sau contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai de succes afaceri de pe piaţă şi a economiei româneşti”, explică Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

EY a organizat recent cea de cincea întâlnire a comunităţii de Alumni din România, pentru a duce împreună foşti colegi şi consultanţi care fac parte în prezent din compania de consultanţă. Membrii comunității Alumni se întâlnesc în fiecare an şi au acces la un program special dedicat foştilor angajaţi.

Bogdan Ion adaugă: " Obiectivul nostru este să construim o lume care funcţionează mai bine, prin serviciile pe care le oferim, prin contribuţia pe care o aducem în economie, prin generaţiile de profesionişti pe care le pregătim. Acest lucru nu va fi însă posibil fără sprijinul comunității noastre de Alumni. Alături de toţi colegii noștri, membrii EY Alumni, sunt cei mai valoroși ambasadori ai valorilor noastre – în România şi în întreaga lume. Fiecărui nou angajat care se alătură echipei noastre îi spunem: Indiferent când vii, indiferent cât stai alături de noi, experienţa EY va rămâne cu tine întreaga viaţă. Iar foştii noştri colegi cu care ne întâlnim în fiecare an ne confirmă această promisiune."

EY are peste 212.000 de angajați la nivel mondial în peste 150 de țări. Numai în acest an, compania a angajat aproape 60.000 de specialiști, practic o persoană nouă la fiecare 9 minute. În România, în 2015, EY a angajat doar în septembrie 101 absolvenți de facultate – cel mai mare număr recrutat până acum.

„Nu este uşor să atragi atât de mulţi oameni talentaţi. Mobilitatea fără precedent a forţei de muncă şi digitalizarea a aruncat companiile din întreaga lume într-un adevărat war for talent. Dacă scopul nostru, dacă misiunea noastră şi valorile noastre nu sunt relevante pentru noile generaţii – nativii lumii digitale – dacă nu ne asumăm creşterea tinerilor lideri şi nu reuşim să îi inspirăm cu viziunea noastră, atunci orice bătălie este din start pierdută. Când ajungi să fii un angajator de o asemenea mărime trebuie să fii strategic. Fiecare persoană pe care o aduci în echipă trebuie să joace propriul rol în atingerea scopurilor pe termen lung ale organizației și trebuie să fie motivată în realizarea acestuia”, spune Bogdan Ion.

Despre EY România
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 212.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 28,7 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2015. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 650 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România este cel mai dorit angajator în România dintre companiile Big 4, conform studiilor Trendence și Catalyst. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.

Cuvinte cheie:  comunicat  presa  EY