Pantofii Irka Shoes pe podium la Rome Fashion Week

Bucuresti - 15 februarie 2016 - Irina Calancea, creatoarea brand-ului Irka Shoes, va participa la Roma Fashion Week, festival de modă de prestigiu din Italia, ce va avea loc între 17 și 19 februarie 2016. Designer-ul va prezenta o colecție specială de pantofi, cu care dorește să demonstreze calitatea lucrului românesc bine făcut.

Fiecare brand își dorește recunoaștere internațională, iar Irka Shoes, nume pertinent pe piața românească și cea din Republica Moldova în materie de producție de pantofi la comandă, dorește să cucerească vestul. Cu experiență în participarea la festivaluri de modă din România și Republica Moldova, Irina Calancea, creatoarea brand-ului, consideră că participarea la Rome Fashion Week este un pas spre recunoașterea internaționață și extinderea Irka Shoes.

Criteriile de selecție la festivalul Italian au fost calitatea produselor, popularitatea designerului și potențialul de vânzare al brand-ului într-un oraș european cunoscut, cu tradiție în modă. Colecția Irinei va defila în a doua zi a festivalului și va aduce în atenție un concept de pantofi de show. În cadrul prezentării Irka Shoes, rochiile Izabela Măndoiu, creator vestimentar român, vor completa ținutele modelelor italiene. Manechinele vor fi înfrumusețate de către Cristina Calancea, stilist și Make Up Artist.

„Sunt entuziasmată că am fost acceptată la Rome Fashion Week și că voi arăta italienilor că și noi știm să facem produse de calitate, cu bun gust. Italia este cunoscută pentru standarde înalte de fashion, mai ales în ceea ce privește calitatea, de aceea folosesc în producția Irka Shoes piele din Italia. Încă din primul an de activitate, lucrările mele au fost apreciate la nivel internațional în țări ca Rusia, Spania, Portugalia, Ucraina, Grecia, sper să fac impresie bună și italienilor.”
- Irina Calancea -

Evenimentul se va desfășura pe durata a trei zile, 17, 18 și 19 februarie, la Hotelul Capanelle din Roma, orele 19.30 și va beneficia de spațiu de emisie pe Fashion TV International.
La eveniment au confirmat prezența reprezentanți ai presei și televiziunilor italiene, și invitați de seamă: oameni de afaceri, politicieni, fotbaliști, actori.

Despre Irina Calancea

Irina Calancea este antreprenor și designer-ul brand-ului de încălțăminte Irka Shoes. O fire încrezătore în forțele proprii, Irina manifestă o pasiune aparte pentru pantofi și poșete. Ea dorește să aducă un plus de frumos prin creațiile sale și să își bucure clienții, de aceea realizează și pantofi la comandă, după modelul dorit de client.

Despre Irka Shoes

Irka Shoes este un brand de încălţăminte dedicat atât femeilor cât şi bărbaţilor. Cu o vechime de 5 ani pe piață, brand-ul este cunoscut în România și Republica Moldova. Colecția primăverii 2016 „Cenușăreasa Urbană” se adresează femeii moderne independente, care apreciază stilul, calitatea, eleganța și confortul. „Colecția accentuează importanța pe care femeia o acordă pantofilor în zilele noastre. Cenusăreasa urbană nu își mai pierde pantoful, ci, îl folosește în avantajul său, pentru un plus de feminitate și farmec. Pasionată de pantofi, Cenusăreasa contemporană valorifică pantofii de calitate și achiziționează noi perechi pentru a-și face o bucurie”, explică Irina Calancea.

Irina Calancea: calanceaira@gmail.com; 0752.583.338

Cuvinte cheie:  pantofi  Irka Shoes  Roma