Comunicat de presa - Impresarul Vedetelor: Liviu Sorin

Bucuresti - 16 martie 2016 - In ultima perioada Gabriel Cotabita a sustinut o serie de concerte in orasele Moldovei.Succes total, mii de fani si fane, mai ales, au fredonat alaturi de artist slagare consacrate.

Si daca depre Cotabita putem spune ca este artistul momentului, despre Liviu Sorin putem afirma, fara indoiala, ca este cel mai mare organizator de spectacole pe care il are Romania in prezent.

Din pozitia pe care o ocupa , de impresar al Filarmonicii din Botosani, Liviu Sorin a conceput strategia concertelor care l-au avut cap de afis pe Gabriel Cotabita.

Impresarul a mers pe reteta pe care a patentat-o inca din 2013, aducand Filarmonica pe aceeasi scena cu voci speciale.

Dupa spectacolele in care Vlad Mirita si Bogdan Vladau cantau impreuna pe scena Filarmonicii, ridicand in picioare, la propriu, sali arhipline, Liviu Sorin a surprins placut alaturand orchestrei inconfundabilele voci ale maestrilor Gabriel Cotabita si Vlad Mirita.

Prin firma sa de evenimente DIOS - Artist Resources Romania, impresarul pregateste un turneu mamut in principalele orase ale tarii, in care va invita inclusiv vedete din show-biz.

Liviu Sorin organizeaza pentru MissTv inca din 2012 Gala SuperModels - Reginele Frumusetii, in cadrul careia au fost invitate nume grele din Bucuresti: Bogdan Vladau, Victor Slav, Gina Chirila, Bianca Dragusanu, Nicolae Voiculet, etc. fiind decernate titlurile Miss &Mister Moldova, Miss &Mister Iasi, Miss &Mister Bucovina, Miss&Mister Suceava, Miss&Mister Vaslui, etc

Cuvinte cheie:  Comunicat  presa  impresar

Comunicat de presa -  Impresarul Vedetelor: Liviu Sorin