Țuca Zbârcea & Asociații, două premii în cadrul IFLR European Awards 2016

București - 22 aprilie 2016 -

Ieri, Țuca Zbârcea & Asociații a câștigat două trofee în cadrul ceremoniei anuale IFLR European Awards, organizată la Londra de publicația International Financial Law Review (IFLR).

Trofeul „Firma de Avocatură a Anului din România” a revenit Țuca Zbârcea & Asociații pentru asistența oferită în proiecte M&A, finanțări și alte aspecte de drept societar.

Totodată, „Tranzacția Anului” la nivel european, din punctul de vedere al editorilor IFLR, a fost preluarea activelor activităților de energie și rețele ale Alstom, derulată de General Electric în peste 20 de jurisdicții, inclusiv România. Pentru asistența acordată companiei americane privind legislația română incidentă tranzacției, în consorțiu cu un număr de firme de avocatură internaționale, Țuca Zbârcea & Asociații s-a numărat printre premianții IFLR European Awards de ieri seară.

Cuvinte cheie:  Țuca Zbârcea & Asociații  premii  IFLR European Awards

Țuca Zbârcea & Asociații, două premii în cadrul IFLR European Awards 2016