BursaTransport participă la Conferința „Am marfă, caut transport” 2016

19 mai 2016, 02.13 - Afaceri   Auto

Bucuresti - 19 mai 2016 - În perioada 20-21 mai 2016 BursaTransport participă la conferința anuală „Am marfă, caut transport“, organizată de revista Ziua Cargo la Poiana Brașov.

Evenimentul, devenit deja o tradiție, este dedicat cărăușilor, expeditorilor și clienților și aduce față în față cererea și oferta, promovând networking-ul și bunele practici în domeniu.

Ediția 2016 a conferinței are o tematică diversă, cu subiecte esențiale pentru atingerea și menținerea succesului în afaceri: tendințele pieței, evoluția legislativă, siguranța financiară, cultura organizațională, tehnici de vânzare, metode corecte de comunicare în interiorul companiei și multe altele.

Domnul Mihai Stoica - Marketing Manager BursaTransport, va susține o prezentare în cadrul acestei conferințe, prezentare ce va aborda soluțiile concrete oferite de BursaTransport celor care caută transportator: modalitatea de căutare a transportatorului, modalitatea prin care marfa este publicată pe Bursa, cu accent pe măsurile de verificare ale transportatorilor în vederea securizării tranzacțiilor.

Despre BursaTransport
În luna aprilie 2016, BursaTransport a împlinit 15 ani de la înființare.
BursaTransport, unul din cele mai stabile branduri românești, cu o poziție constantă de leader, de la fondare până în prezent, se află în plină expansiune regională prin brandul 123Cargo, politica sa bazându-se pe un control foarte riguros al măsurilor de siguranță pentru utilizatori.

Măsurile de siguranță implementate atât la nivelul platformei online, cât și prin suportul pe care îl oferă constant abonaților, transpar în cifre: în 2015 BursaTransport/123Cargo a raportat un procent de 86,13% plăți de transport soluționate prin intermediul aplicației și 99,9998% privind siguranța mărfurilor (doar 9 mărfuri furate din 4.700.875 postate).

Membru al grupului international Wolters Kluwer Transport Services, din care face parte și operatorul Teleroute, BursaTransport / 123Cargo își continuă extinderea pe piața regională: începând cu Ungaria și Polonia și continuând cu Serbia, Bulgaria, Cehia și Slovacia.

Mai multe detalii pe http://ro.bursatransport.com/ și pe http://www.123cargo.eu/

Cuvinte cheie:  BursaTransport  participare  conferinta

BursaTransport participă la Conferința „Am marfă, caut transport” 2016