A avut loc a 2-a ediție ABSL Awards Gala, cel mai important eveniment de profil din domeniul business services

07 octombrie 2016, 03.24 - Afaceri   Evenimente

Bucuresti - 07 octombrie 2016 - Cea de a doua ediție a ABSL Awards Gala a avut loc miercuri, 29 septembrie, la Hotel Radisson din București. Cinci companii din sectorul serviciilor pentru afaceri au fost premiate pentru aportul adus în domenii precum CSR, educație, inovație și excelență în afaceri.

În ceea ce privește procesul de selecție, companiile care au s-au remarcat în anul 2016 cu proiecte în domeniul serviciilor pentru afaceri au putut aplica completând un formular de 10 întrebări, aferent uneia dintre cele șase categorii: Business Excellence, Customer Innitiative, Value Creation, Business Innovation, CSR și Education Innitiative. Ulterior, toate aplicațiile au fost analizate de un juriu format din experți internaționali: Richard Perrin, Partner Head of Advisory în cadrul KPMG, Anurag Srivastava, Practice Director, Global Sourcing - Everest Group și David Hand, Head of Global Business Services în cadrul ACCA.

Astfel, Genpact se numără printre câștigătorii care au ieșit în evidență la categoria Business Excelence. Tot Genpact au fost cei care au ieșit învingători pentru implicarea în domeniul Customer Initiative. Anul acesta, premiul pentru categoria Value Creation s-a dus către P&G. Compania Accenture a fost cea care s-a remarcat la categoria Business Innovation, în timp ce Hewlett Packard Enterprise a câștigat detașat în domeniul CSR. Premiul pentru categoria Education a fost câștigat de Selir.

În cadrul aceluiași eveniment, ABSL a mulțumit partenerilor săi pentru aportul adus la dezvoltarea organizației, precum și pentru implicarea constantă în proiectele realizate. Partenerii strategici ai asociaţiei sunt: ACCA pentru certificări valabile în cadrul industriei, Colliers International Romania ca partener in domeniul consultantei real estate, Corporate Office Solutions ca furnizor de soluții integrate pentru amenajarea spațiilor de birouri, Fine Law în calitate de partener pe domeniul juridic, HAYS furnizor de servicii in domeniul reaurselor umane, I Future în calitate de partener pentru training-uri și dezvoltarea personalului, KPMG în calitate de consultanți şi Skanska în calitate de dezvoltator imobiliar.

Asociaţia reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi cercetare-dezvoltare (R&D). Scopul principal al ABSL Romania este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung și creșterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri in România, precum și de a mări nivelul de atractivitate al țării noastre pentru investiții și dezvoltarea de proiecte în outsourcing și offshoring.

Din ABSL Romania fac parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, leaderi regionali şi globali precum: Accenture Services Romania, APT Resources & Services, Allianz Worldwide Partners Romania, Be Think Solve Execute, Capgemini, Connections Consult, DB Schenker, Deloitte Audit, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc Romania, Luxoft Professional Romania, Microsoft Romania, Office Depot Service Center, Optima Solutions Services, Outsourcing Advisors, PricewaterhouseCoopers Services, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Telus International, TMF UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp Romania, Wipro Technologies si WNS Global Services Romania.

Cuvinte cheie:  editie  gala  ABSL

A avut loc a 2-a ediție ABSL Awards Gala, cel mai important eveniment de profil  din domeniul business services