O Toyota Auris Hibrid, la o tranzacție cu cardul distanță – o nouă campanie Mastercard și Carrefour România

Bucuresti - 08 noiembrie 2016 -

Cumpărăturile zilnice din magazinele Carrefour se transformă acum în pași care aduc posesorii de carduri Mastercard și Maestro mai aproape de premii atractive! Orice tranzacție efectuată în perioada 4 noiembrie 2016 - 4 ianuarie 2017, în hipermarketurile şi supermarketurile Carrefour, le oferă posesorilor de carduri  Mastercard şi Maestro șansa de a câștiga unul dintre premiile puse în joc: o Toyota Auris Hibrid sau 10 premii în valoare de 1.000 de lei, fiecare, direct pe cardul cu care s-a efectuat tranzacția.

“Ne apropiem de acel moment al anului în care începem pregătirile pentru Sărbători, gândindu-ne la cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi, la cele mai delicioase rețete pentru mesele festive, dar și la micile bucurii pe care le facem pentru noi inșine. Magazinele Carrefour ne întâmpină cu toate acestea, iar noi ne bucurăm că oferim și în acest an ceva în plus pentru posesorii de carduri Mastercard și Maestro din România: aceștia nu numai că își vor rezolva rapid lista de cumpărături, dar vor putea, printr-o simplă tranzacție, să facă din anul viitor unul de neuitat, la volanul unei Toyota Auris Hibrid”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul Mastercard.

Prin intermediul campaniei, Mastercard continuă tradiția de încurajare a plăților electronice în lanțul de hipermarketuri și supermarketuri Carrefour. Fiecare plată efectuată cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul magazinelor Carrefour va fi înscrisă automat și gratuit în campanie. Mai mult, tranzacțiile realizate în mod contactless vor intra cu șanse duble de câștig în tragerea la sorți a câștigătorilor, pe data de 24 ianuarie 2017.

„Suntem onorați de parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Mastercard şi ne dorim, de fiecare dată, să oferim clienților noștri cele mai optime soluții pentru plățile cumpărăturilor din toate magazinele noastre. Încurajăm plățile electronice pentru că reprezintă cea mai simplă variantă prin care clienții își pot îmbunătăți experiența de shopping, prin reducerea timpului de așteptare la casele de marcat. În plus, în preajma sărbătorilor, alături de partenerul nostru, vom oferi drept premiu pentru tranzacțiile cu cardul Mastercard, o mașină de oraș fabuloasă, potrivită pentru întreaga familie- o Toyota Auris Hibrid”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Campania se va desfășura în toate hipermarketurile si supermarketurile Carrefour din România. Mai multe detalii sunt disponibile online pe platformele www.mastercard.ro și www.carrefour.ro.

Despre Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 282 de magazine dintre care 31 hipermarketuri 'Carrefour', 111 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

Cuvinte cheie:  Carrefour  carduri  premii