Fujitsu lanseaza gama de laptopuri ultra-mobile LIFEBOOK pentru a veni in intampinarea nevoilor unui mediu de lucru modern

16 noiembrie 2016, 11.30 - Afaceri   IT&C   Evenimente

București - 16 noiembrie 2016 -

Fujitsu lanseaza o gama noua de laptopuri ultra-mobile create pentru a satisface nevoile in continua schimbare ale oamenilor de afaceri, atat la birou cat si in timpul deplasarilor. Gama LIFEBOOK U7x7 include trei laptopuri de categorie usoara de diferite dimensiuni, de la un display ultramobil de 12.5-inch pana la unul de 15-6-inch.

Noul model LIFEBOOK U727 de 12.5-inch, care cantareste numai 1,3 kilograme si are o grosime de 19 mm, este primul laptop ultra-mobil creat de Fujitsu. Atat modelul LIFEBOOK U747 de 14-inch cat si modelul LIFEBOOK U757, de 15.6-inch (cel mai mare model din gama) sunt modele foarte subtiri.

Gama de modele LIFEBOOK U7x7 este creata pentru a veni in intampinarea nevoilor fiecarui stil de lucru. Fujitsu s-a concentrat pe idea de comfort, oferind varianta de port replicator clasic sau prin USB – usurand accesul utilizatorilor care folosesc acelasi birou – cat si interconexiuni complete pentru retea si display, eliminand necesitatea de a cara in permanenta cabluri si adaptoare ce se pot rataci usor. De asemenea, Fujitsu s-a asigurat ca modelele LIFEBOOK U7x7 sunt usor de utilizat, datorita folosirii aceleiasi imagini de BIOS, placa de baza si componente, ceea ce simplifica administrarea acestora de catre departamentele de IT si ajuta la scaderea costurilor pe durata de functionare.

Deoarece noile laptopuri sunt ultra-mobile, Fujitsu s-a asigurat ca modelele LIFEBOOK U7x7 si datele acestora sunt protejate impotriva furtului sau accesului neautorizat. Noua gama include functii complexe de securitate, precum un cititor de smartcard integrat si TPM 2.0. Senzorul optional de citire a palmei foloseste tehnologia Fujitsu PalmSecure pentru a permite identificarea utilizatorului fara utilizarea unei parole si poate fi folosit impreuna cu alte metode de autentificare. LIFEBOOK U7x7 aduce de asemenea numeroase functii aditionale, cum ar fi touch display HD mat sau optional full HD (FHD), puncte de articulatie intarite si o carcasa sofisticata din aliaj de magneziu pentru protectia dispozitivului.

Ruediger Landto, director Fujitsu EMEIA pentru departamentul computer clienti si internetul lucrurilor a declarat: “In prezent, cele mai solicitate caracteristici ale laptopurilor folosite pentru serviciu sunt flexibilitate, conectivitate si securitate la nivele superioare. Pe masura ce folosirea biroului in comun si mobilitatea spatiului de lucrul devin tot mai populare, profesionistii cauta performante multilaterale, in timp ce angajatorii au nevoie de echipamente performante la preturi competitive care sa fie apreciate de utilizatori si sa-si indeplineasca obiectivele, iar acestea au fost caracteristici de baza la crearea modelelor LIFEBOOK U7x7. Fujitsu ofera mai multe astfel de modele, pentru a intampina nevoile oricarui stil de lucru, de la cel al directorului care este tot timpul in miscare la cel al utilizatorului care are nevoie de un ecran mai mare sau care doreste sa poata lucra pe doua ecrane in acelasi timp.”

Contact presa
Ibolya Beres