Hexol® continuă evoluția pozitivă în trimestrul 3/2016

21 decembrie 2016, 10.18 - Afaceri

București - 21 decembrie 2016 -

Raportându-ne la perioada similară a anului trecut, trimestrul 3 al anului 2016 a marcat o creștere cantitativă a vânzărilor de produse Hexol cu 12%.

Creșterea continuă a vânzărilor s-a dovedit a fi o constantă a acestui an, datorată, în principal, creșterii substanțiale a exportului. Vorbim de o creștere cantitativă cu 100%, dublând efectiv cantitatea exportată, față de perioada similară a anului trecut.

Pe plan național vânzările au înregistrat o ușoară creștere, practic fiind în aceeași parametri ca și anul trecut.

Cifra de afaceri a firmei a înregistrat și ea o creștere cu 11% față de anul 2015.

"Rezultatele de la 30 Noiembrie 2016 depășesc deja rezultatele totale înregistrate la nivelul întregului an precedent, atât ca cifră de afaceri, unde s-a depășit valoarea de 15 000 000 Ron, cât și ca volume de vânzări. Suntem îndreptățiți de credem într-o creștere considerabilă a rezultatelor finale ale companiei la sfârșitul acestui an." - declară președintele Hexol®, domnul Daniel Condratov.

Cuvinte cheie:  Hexol®  creștere  vânzări  export  trimestrul 3/2016

Hexol® continuă evoluția pozitivă în trimestrul 3/2016