Leasing Automobile - Dealer cu experienta ce va asteapta cu masini de vanzare performante la preturi avantajoase la finalul anului 2016

23 decembrie 2016, 04.32 - Afaceri   Auto

Bucuresti - 23 decembrie 2016 -

Masina a devenit o necesitate fara de care viata noastra ar fi mult mai dificila. Masina inseamna timp economisit, confort si siguranta, insa pentru a beneficia de toate acestea, trebuie sa va indreptati spre acele masini de vanzare ce corespund cerintelor actuale ale pietei auto. Compania Leasing Automobile este solutia perfecta pentru conducatorii auto care sunt interesati de masini puternice, la un pret avantajos. Aici aveti de ales din peste 150 de modele de autoturisme second hand importate din Europa, toate fiind in stare functionala optima.

Masini de vanzare prin leasing sau rate – Implineste-ti visul simplu si rapid de condus la volanul unui nou automobil!

Pe piata exista o multime de masini de vanzare importate din tari diverse, ele fiind la mare cautare de catre clientii ce nu isi permit achizitionarea unei masini noi. Insa, atunci cand nu primiti nicio garantie ca autoturismul nu a suferit accidente, nu are kilometrajul schimbat sau piese originale inlocuite cu altele de proasta calitate, va supuneti unui mare risc. De aceea,  apeland la o reprezentanta auto asa cum este Leasing Automobile, beneficiati de un istoric real al masinii, dar si o verificare tehnica amanuntita. Prin urmare, nu doar ca investiti mai putin, dar aveti si siguranta ca masina pe care o achizitionati nu are defecte ascunse.

Alege masini de vanzare de calitate germana distribuite de un dealer autorizat – LeasingAutomobile.ro

Calitatea germana este incontestabila atunci cand vine vorba de autoturisme, motiv pentru care va puteti orienta catre un model de BMW, OPEL, AUDI etc., in functie de preferinte si buget. Leasing Automobile este partenerul care detine un Parc Auto ce cuprinde masini de vanzare importate din Germania si de pe intreg teritoriul Romaniei. De asemenea, parteneriatele cu firme specializate ajuta la accelerarea demersurilor aferente achizitionarii unui astfel de autoturism, iar modalitatile de plata sunt de asemenea flexibile.

De ce sa investesti in masini de vanzare rulate? Iata cateva beneficii!

Leasing Automobile vine in sprijinul dumneavoastra inca din anul 2000, timp in care si-a extins si perfectionat serviciile si produsele oferite. Prin intermediul serviciilor disponibile puteti alege dintr-o gama vasta de masini de vanzare din Germania, dar beneficiati de consultanta si ajutor permanent in vederea incheierii tuturor formalitatilor fara prea mult stres sau timp pierdut. Comenzile sunt livrate in cel mult 10 zile lucratoare din momentul in care ati trimis solicitarea, nu mai exista intermediari si nici taxe de transport, acesta fiind asigurat gratuit. De asemenea, masinile care au pana in 180.000 km si 5 ani vechime beneficiaza de  6 luni garantie pentru cutie si motor.

Nu va asumati riscuri! - Alegeti masini de vanzare distribuite de Leasing Automobile

Se intampla adesea sa gasiti masina visurilor dvs. la un pret avantajos si o conditie tehnica foarte buna, insa aceasta este in Germania sau alta tara din Europa. Din cauza ca va trebui sa va deplasati pana la destinatia unde se afla masina, veti suporta cheltuieli de drum, cazare si mancare, suma finala fiind destul de mare. Leasing Automobile va scapa de aceasta grija, intrucat acest dealer autorizat va pune la dispozitie masini de vanzare importate de la parteneri din Germania, pe care le puteti achizitiona fara proceduri complicate.

Pentru mai multe detalii despre ofertele reprezentantei auto, accesati site-ul www.leasingautomobile.ro sau puteti telefona la unul dintre cele doua showroom-uri din tara:

Showroom Galati: 0741414488

Showroom Arad: 0741414466

Cuvinte cheie:  masini  vanzare  leasing